sport i školstvo

IZA ŠAHISTA ŠK GORAN JOŠ JEDNA USPJEŠNA GODINA: Nakon brojnih medalja očekuje se ulazak u 1. juniorsku ligu


 

 

chess2

 

VRBOVSKO – Poput mladih vrbovščanskih kickboxera i rukometaša uspješnu sportsku godinu imali su i šahisti ŠK Goran Vrbovsko. Tako su u protekloj godini devet medalja osvojili na prvenstvima Primorsko-goranske županije, zlatom su se ovjenčali na prvenstvu Hrvatske kao i u kadetskoj ženskoj ligi zapad, srebrni su bili u juniorskoj muškoj ligi zapad a brončani na državnom Finalu kadetske ženske lige.

 

Zaslužni osvajači medalja

 

Za još jednu uspješnu šahovsku godinu ŠK Goran Vrbovsko zaslužni su osvajači medalja u pojedinačnom ili ekipnom nastupu i to Ena Cvitan, Roko Kasun, Leona i Ivona Krajačić, Dorotea Žuteg, Suzana Pošmuga, Petra Jugović, Ildiko Madl, Nina Kruljac i Ana Iveković.

 

Do sada osvojeno 76 medalja

 

U klubu smo zadovoljni sa tim ostvareni rezultatima koji su pokazatelji našeg rada, kazao je trener i voditelj ŠK Goran Vrbovsko Željko Mitrović koji u ovoj godini očekuje još bolje rezultate jer je za pojačanje klub angažirao i Hrvoja Jurkovića, inter majstora i FIDE trenera. Potrebno je osigurati uvijete našim kadetkinjama i kadetima za još bolje rezultate, u što naš klub stalno ulaže velike napore i financijska sredstva, istaknuo je Mitrović podsjećajući da je ŠK Goran Vrbovsko od 1997. godine kada je prvi puta nastupio na službenim pojedinačnim kadetskim prvenstvima Primorsko-goranske županije do današnjih dana osvojio ukupno 76 medalja od toga 37 zlata, 21 srebro i 18 bronci a 32 medalje na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske i to 14 zlata, 12 srebra i 6 bronci.

 

Nadaju se ulasku u 1. juniorsku ligu

 

U 2013. godini šahisti ŠK Goran nadaju se ulasku u 1. juniorsku ligu i bolji plasman na 1. ženskoj seniorskoj ligi što se tiče ekipnog takmičenja kao i nastavak uspjeha u pojedinačnim takmičenjima a ovom prilikom upućuju zahvalu i svima koji im pružaju podršku u financijskom i moralnom smislu.

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Ustupio Željko Mitrović, ŠK Goran 

%d blogeri kao ovaj: