ostalo

GORSKIM NA POSAO: 16 radnih mjesta u Ogulinu, Delnicama, Lokvama i Čabru


 

 

OGULIN/GORSKI KOTAR – Kraj siječnja donosi blagi oporavak Burze rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Nakon samo deset prošlotjednih radnih mjesta ovaj tjedan je u ponudi njih šesnaest.

 

Traži se medicinska sestra…

 

Tako Ogulinu Dom zdravlja traži medicinsku sestru, Udruga roditelja  djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom voditelja radionica, Gimnazija Bernardina Frankopana profesora njemačkog jezika a ugostiteljsko-trgovački obrt Iks konobara.

 

… osobni asistent…

 

U Delnicama Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića traži osobnog asistenta za pomoć učenicima s posebnim potrebama, poslodavac čiji su podaci poznati u HZZ-u radnika za pomoć u kući, ugostiteljski obrt Blue kuhara a obrt za usluge Štimac konobara.

 

… diplomirani politolog…

 

U Lokvama Lokvarka d.o.o. traži 3 radnika u održavanju a u Čabru Srednja škola Vladimir Nazor nastavnika povijesti, sociologije i talijanskog jezika dok komunalno društvo Čabranka d.o.o. zapošljava diplomiranog politologa i upravnog referenta.

 

Uskoro nova ponuda radnih mjesta

 

Za sva radna mjesta mogu konkurirati muške i ženske osobe a više detalja kao i rokove za prijavu potražite na internet stranicama Zavoda za zapošljavanje. Pratite nas i dalje – već za tjedan dana donosimo novu ponudu radnih mjesta u Gorskom kotaru i ogulinskom kraju.

 

 

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti

%d blogeri kao ovaj: