sport i školstvo

DOBAR POČETAK ŠAHISTICA I ŠAHISTA GORANA VRBOVSKO NA PRVENSTVIMA PRIMORSKO GORANSKE ŽUPANIJE: Magdalena Osojnički osvojila srebro a Roko Kasun broncu


 

Magdalena Osojnički, Paulina Tuhtan, Lara Novak, Domagoj Lončarić, Ivan Trošelj, Roko Kasun
Magdalena Osojnički, Paulina Tuhtan, Lara Novak, Domagoj Lončarić, Ivan Trošelj, Roko Kasun

 

VRBOVSKO – Nakon uspješno završene prošle godine šahistice i šahisti Gorana Vrbovsko nastavljaju sa dobrim rezultatima.

 

 

Prvenstvo Primorsko-goranske županije do 9 godina

 

 

Na šahovskom Prvenstvu Primorsko-goranske županije do 9 godina, uspješni su bili Magdalena Osojnički koja je osvojila srebro a Roko Kasun broncu – oboje u kategoriji kadeta. Od Magdalene bolja je bila delnička šahistica Paulina Tuhtan pobjednica kadetkinja a slabija ravnogorka Lara Novak koja je osvojila treće mjesto. U poretku u kojem je Roko osvojio broncu pobjednik je bio Ivan Trošelj iz ŠK Junior Rijeka a drugo mjesto osvojio je šahist ŠK Crikvenica Domagoj Lončarić.

 

 

Predstoji pojedinačno Prvenstvo PGŽ-e

 

 

Vrbovščanskim šahovskim kadetima predstoji pojedinačno Prvenstvo PGŽ do 11, 13 i 15 godina, što očekuje i juniorke do 17 i 19 godina. U ekipnim takmičenjima vrbovščanski Goran će nastupiti u Kadetskoj muškoj ligi zapad, Kadetskoj ženskoj ligi zapad, 2. hrvatskoj muškoj juniorskoj ligi zapad te u 1. hrvatskoj ženskoj seniorskoj ligi.

 

 

Prošle godine najbolji klub

 

 

Završetak prošle godine vrbovščanski šahisti slavili su kao najbolji klub po broju i sjaju osvojenih medalja u Primorsko-goranskoj županiji u kadetskom  i juniorskom šahu. Osvojili su ukupno devet medalja i to po tri zlata, srebra i bronce.

 

 
AUTOR: Gorske novosti
FOTO: Ustupio Željko Mitrović, ŠK Goran Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: