politika

REAKCIJA HDZ-A NA NOVINSKE IZJAVE SDP-OVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA: Mirković je gubitkom Vijeća izgubio i kompas i razum pa potporu putem medija traži u nama – HDZ takvog čovjeka ne može, ne smije i neće podržati nikada


 

HDZ

 

 

 

VRBOVSKO – Na današnje novinske izjave kandidata za gradonačelnika Željka Mirkovića iz SDP-a i velike lijeve koalicije žurno je reagirala Gradska organizacija HDZ-a Grada Vrbovsko. Reakciju HDZ-a prenosimo u cijelosti:

 

 

 

HDZ je samostalan u odlučivanju i neopterećen bilo kakvim kadriranjem ili sitnim interesima

 

 

 

„Glede izjava i komentara o rezultatima proteklih lokalnih izbora kao i budućem gradonačelniku te rasporedu snaga u Gradskom vijeću, a budući se i nas, HDZ, stavlja u kontekst istog, dužni smo javnosti pojasniti i naš stav.Valja naglasiti da je HDZ samostalan u odlučivanju i neopterećen bilo kakvim kadriranjem ili sitnim interesima, već nam je cilj iznaći put izlaska iz krize. Nije potrebno niti govoriti o potpuno različitim političkim svjetonazorima HDZ-a i tzv.“Lijeve koalicije“.

 

 

 

Svojom je neučinkovitošću, nezalaganjem, nesposobnošću i inertnosti, Mirković Vrbovsko doveo na rub propasti

 

 

 

No uz  različita politička uvjerenja, ovdje se postavlja i pitanje egzistencije i opstanka pućanstva na ovim prostorima. Naime, svojom je neučinkovitošću, nezalaganjem, nesposobnošću i inertnosti, Mirković Vrbovsko doveo na rub propasti, a njegov bi reizbor bio pad u provaliju iz koje više nema povratka. On za Grad Vrbovsko u proteklom mandatu nije učinio ama baš ništa pozitivnog.

 

 

 

Mirković je u začetku bio protiv projekata kojim se sada diči

 

 

 

Valja podsjetiti da je u začetku bio protiv projekata kojim se sada diči ( Pilana npr.); da je bio protiv nastavka projekta Bijela kosa; da niti slova nije izustio pri odlasku 50-tak radnih mjesta iz Moravica ( HŽ ); 20-tak radnih mjesta (ex-Polka ); da srednja škola u Moravicama zjapi poluprazna sa tendencijom daljnjeg pogoršanja; da mu je proračun svih godina bio za trećinu siromašniji; da nije niti predložio, a kamoli ostvario niti  jedan jedini projekt …

 

 

 

 

Da postoji niža ocjena od 1 Mirković bi je sigurno dobio

 

 

 

Sve navedeno bilo je dovoljno da ga ugledni, neovisni ekonomski časopis FORBES proglasi najnesposobnijim gradonačelnikom u Hrvatskoj ( da postoji niža ocjena od 1 sigurno bi je dobio ).Sve govori da je „Lijeva koalicija“ tj. Mirković, već sad razvidnim gubitkom vijeća izgubio i kompas i razum, pa potporu putem medija traži u HDZ-u. Što bi na to rekli birači „Lijeve koalicije“???Da zaključimo, HDZ takvog čovjeka ne može, ne smije, niti neće podržati nikada.

 

 

 

 

HDZ će podržati gosp. Dražena Mufića pa poziva i svo svoje članstvo i simpatizere da učine isto

 

 

 

HDZ će podržati gosp. Dražena Mufića, pa poziva i svo svoje članstvo i simpatizere da učine isto, a sve  u cilju stvaranja uvjeta za bolji život svih građana Grada Vrbovskog“ stoji u reakciji G.O. HDZ-a Grada Vrbovskog.

 

 

 

 

AUTOR: GO HDZ-a Grada Vrbovskog

FOTO: ilustracija

%d blogeri kao ovaj: