politika

VRBOVŠČANSKI HNS IZABRAO NOVOG-STAROG PREDSJEDNIKA: Trbović – U svoje redove planiramo pridobiti mlade visokoobrazovane građane


 

Jovan Trbović ( u sredini) ponovo je izabran za predsjednika vrbovščanskog HNS-a
Jovan Trbović ( u sredini) ponovo je izabran za predsjednika vrbovščanskog HNS-a

 

 

 

MORAVICE – Jovanu Trboviću, vrbovščanski HNS-ovci povjerili su još jedan predsjednički mandat. Nastavak čelništva Trbovića potvrđen je na nedavno održanoj redovnoj izbornoj skupštini vrbovščanske podružnice HNS-a. Tom prilikom Trbović se u svom izlaganja osvrnuo na lokalne izbore kao i na ulogu HNS-a u novom sazivu Gradskog vijeća Vrbovskog.

 

 

 

Nedavno održani lokalni izbori  puni propusta i nedemokratskog ponašanja

 

 

 

Tako je Trbović istaknuo kako je na nedavno održanim lokalnim izborima bilo puno propusta i nedemokratskog ponašanja sudionika u izborima, a što je, kaže, rezultiralo ponavljanjem izbora na biračkom mjestu u Gomirju, uputivši zahvalu svima koji su glasali za njega. No, izbori su iza nas, kaže Trbović, a mandat koji su nam dali građani za nas znači prihvaćanje obaveza i odgovornosti za svoj rad te se moramo okrenuti radu i stvaranju preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta i novostvorenih vrijednosti.

 

 

 

I dalje ćemo nastaviti zalagati se za kvalitetnu opskrbu pitkom vodom

 

 

 

I dalje ćemo nastaviti zalagati se za kvalitetnu opskrbu pitkom vodom, ravnomjeran razvoj te stvaranje destinacija pogodnih za turističku djelatnost. Nadalje ćemo se zalagati i za kvalitetan i transparentan rad gradskih službi, a svoje ideje pretvarat ćemo u projekte, kaže Trbović podsjetivši da je HNS u proteklom mandatu također nudio niz rješenja, no nije imao podršku te se nada da će se u ovom manadatnom razdoblju to promjeniti, ističući da žele biti konstruktivan partner u vođenju Grada i radu Gradskog vijeća.

 

 

 

 

Pridobiti u svoje redove mlade visokoobrazovane građane

 

 

 

 

U narednom razdoblju planiramo osnovati ogranke i u drugim mjesnim odborima pridobiti u svoje redove mlade visokoobrazovane građane koji će biti nosioci razvoja i napretka ovog kraja, zaključio je Trbović na izbornoj skupštini vrbovščanskog HNS-a na kojoj je dobio još jedan predsjednički mandat.

 

 

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Ustupio HNS Vrbovsko

 

%d blogeri kao ovaj: