politika

BRZO ODGOVORIO ALI MALO REKAO: Knežević nema informacija o ispitivanju sukoba interesa no prijeti kaznenim postupkom

Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević

Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević
Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević

 

DELNICE – Nakon objave teksta o istragama o sukobu interesa čelnih ljudi u Delnicama i poslanog upita prvom čovjeku Ivici Kneževiću da komentira nastalu situaciju dobili smo promptni odgovor.

 

 

Nema nikakvih informacija

 

Odmah u uvodu svog dopisa delnički gradonačelnik Knežević odgovara da nema nikakvih informacija da je predmet ispitivanja bilo kakvog sukoba interesa od strane nadležnog Povjerenstva. Dalje Knežević u svom kratkom osvrtu ne komentira nastalu situaciju sa dogradonačelnicom nego iznosi kritiku na naš rad ali i javno delničko mijenje koristeći pri tom i one uobičajene metode zastrašivanja.

 

 Vijest objavili najčitaniji hrvatski portali

 

Tako je po Kneževiću neozbiljno  olako prihvaćati informacije s nekih blogova mislići pri tom na blog Goranska zima a ne znajući da je ta informacija jučer objavljena na svim čitanijim portalima poput tportala i onog dnevnik.hr.

 

 Posljedice u kaznenom postupku

 

Budući da je to po njemu neargumentirano optuživanje i vrijeđanje Knežević piše da svi oni koji to čine morati će snositi posljedice u kaznenom postupku, ma kako njihovi blogovi bili poznati, ali i svi oni koji se uzdaju i vjeruju u istinitost i dobronamjernost njihovih postova.

 

 Dogradonačelnica mora sama odgovarati

 

Na kraju se tek dotakao, kako sam ističe, eventualnog sukoba interesa njegove zamjenice, što je po njemu nešto na što ona sama mora odgovoriti. Upit smo naravno, poslali i dogradonačelnici Katarini Mihelčić međutim do objave ovog teksta nismo dobili njen odgovor .

 

Vijest o istrazi o sukobu interesa jučer je objavio dnevnik.hr....
Vijest o istrazi o sukobu interesa jučer je objavio dnevnik.hr….

 

... i Tportal
… i Tportal

 

 

AUTOR: Nensi  Tatar

FOTO: Preuzeto s gorskikotar.bloger.hr/Ilustracija

%d blogeri kao ovaj: