kultura i zabava

UZ BROJNE GOSTE: Održana redovna godišnja skupština UHVRI-e Gorski kotar


gerovo skupština 2015


ČABAR
– Članovi UHVRI-e Gorski kotar sastali su se na redovnoj godišnjoj skupštini održanoj u Čabru. Tom prilikom predsjednik Udruge Zdenko Tončić podsjetio je na aktivnosti i rad tijekom prošle godine a Ivica Janeš ispred Nadzornog odbora na financijsko stanje. Tako je Janeš istaknuo da je rad udruge u protekloj godini bio uredu te je godina financijski završila bez ikakvih dugova i u plusu kao i da se shodno situaciji financijskih sredstava iz goranskih samouprava koja su se smanjila ukidanjem Zakona o brdsko-planinskom području ipak odrađuje plan i program rada Udruge.

Rad, zalaganje i nesebična pomoć

Redovnu godišnju skupštinu goranske UHVRI-e uveličali su i gosti, predstavnici UHVRI-e Cres-Lošinj te UHVRI-e Sv. Vid Rijeka te predsjednik županijske organizacije UHVRI-e Zlatko Uremović koji je u pozdravnoj riječi pohvalio rad goranske udruge a predsjedniku Tončiću uručio priznanje za nesebični rad i zalaganje ne realizaciji programa UHVRI-e Gorski Kotar. U zahvali na priznanju Tončić je kazao da je ono rezultat i pojedinaca koji također nesebično pomažu rad udruge ističući Ivicu Janeša, Željka Štajmingera, Juraja Majetića, Gorana Nikovića, Zvonka Blaževića, Zrinka Despota te vanjske suradnike DVD Blaževce i DVD Krašić, A.M.D. d.o.o Ravna Gora, Roberta Delača i Limarski obrt Rožić, Tomislava Rožića.


Uskoro druženje branitelja na Kamačniku

Na kraju skupštine svi okupljeni pozvani su na tradicionalno druženje branitelja koje će se održati u subotu 11. srpnja u izletištu Kamačnik s početkom u 10 sati.

AUTOR: Nensi Tatar
FOTO: UHVRI Gorski kotar

%d blogeri kao ovaj: