DRUŽENJE ČLANOVA HNS-A: Skrajanima mjerili tlak i najavili pokretanje peticije za vraćanje benzinske postaje


Skrad slika 1

 

 

SKRAD – Delnički, vrbovščanski i riječki HNS-ovci organizirali su nedjeljno druženje s mještanima Skrada. Druženje je popraćeno besplatnim mjerenjem krvnog tlaka i anketom kojom su HNS-ovci željeli saznati što tišti Skrajane te kako im oni mogu pomoći da se unaprijedi kvaliteta života u njihovom kraju. Tako su doznali da Skradu treba više radnih mjesta kao i sadržaja za mlade a kao glavni problem većina anketiranih je navela prošlogodišnje zatvaranje benzinske postaje zbog čega su im životni uvjeti umnogome otežani budući da po gorivo moraju putovati čak do Delnica. Svakim sadržajem i ponudom koja se smanjuje, smanjuje se i kvaliteta života, a uzročno tome i broj stanovnika, komentirali su HNS-ovci problem gašenja benzinske postaje te najavili pokretanje peticije kojom će pokušati zajedno sa mještanima Skrada za to pronaći rješenje. Skrajani koji su se u nedjelju družili sa HNS-ovcima pozdravili su njihovu inicijativu te izrazili želju da takvih aktivnosti bude što više.

Skrad slika 2

AUTOR: Gorske novosti
FOTO: HNSKategorije:politika

Oznake:, , , ,

1 reply

  1. Možda bi bilo dobro da se napokon prestanu baviti jeftinim politikanstvom. Dođeš ljudima i kažeš s obzirom da smo na vlasti u državi, za vas možemo napraviti 10 stvari koje će vam pomoći da bolje i lakše živite. Obećaš, ispuniš, platiš to što si obećao i onda si za mene častan političar i dobit ćeš glas od mene. Od rečenica “trebalo bi” “situacija je teška”, “mogli bismo” “Fali nam radnih mjesta” SE NE ŽIVI,.. Npr. vratite Skrađanima i ostalima brdsko planinski zakon, kojega ste uzeli i ubili ovo malo života što je ostalo. Novci su tako mali, da ih ministri potroše na janjetini u godinu dana. Peticije…Hm… Poznata glupost, jeftin trik, jer “mi
    se borimo za vas”…. Benzinske nema godinu dana i sad će netko pisati peticiju.. Ajme meni.. Već mi se gade izbori pred nama.. I da, ako se stvarno toliko volite slikati, pa dajte bar stavite neke simpatične face da se slikaju, a ne istrošenu i propalu političku “elitu”, koja u svim svojim mandatima nije postigla ništa osim seoskih prejebavanja i želje da sjede u nekom od “Upravnih odbora” u kojima se uglavnom klima glavom kako drugi kažu, a korist je nikakva.. Bitna je “funkcija”, a rezultat tko ga šiša!!! Nažalost!