Djelatnici Komunalca i Voda Vrbovsko pozorno slušaju govor gradonačelnika Mufića

Djelatnici Komunalca i Voda Vrbovsko pozorno slušaju govor gradonačelnika Mufića

 

VRBOVSKO – Nakon što je revizijski nalaz otkrio brdo nedostataka u organizaciji i poslovanju dviju gradskih komunalnih tvrtki, koji je unatoč tome glatko prošao i na Gradskom vijeću, gradonačelnik Dražen Mufić održao je sastanak sa svim zaposlenicima kojih je u Komunalcu 58 a 20 u Vodama Vrbovsko od kojih je 15 s nepunim radnim vremenom.

 

Bilježimo povećanje prihoda što je rezultat širenje djelatnosti

 

Kako se izvještava na službenim stranicama Grada sastanak je održan u Domu kulture a sazvan je u cilju prezentiranja završnog računa poslovanja dvaju poduzeća te upoznavanja svih zaposlenika sa stanjem i novim poslovnim planovima. Tako je gradonačelnik Mufić zaposlenicima kazao da Komunalac od 2010. godine a Vode Vrbovsko od 2014. bilježe povećanje prihoda, što je rezultat širenje djelatnosti a što utječe na jeftinije usluge koje plaćaju građani.

 

Oba gradska poduzeća moraju biti servis građanima

 

Zaposlenici su, ističe se, informirani i o odvojenom prikupljanju otpada, sanaciji Cetina, odvozu otpada na Marišćinu, poslovanju Kamačnika te o kupnji novog objekta u Vujnovićima u turističke svrhe. Na kraju skupa Mufić im je poručio da dva gradska poduzeća moraju biti servis građanima, a kako bi naplata tog servisa bila što jeftinija, potrebno je širiti djelatnosti firmi i u nekim drugim izvorima zarade osigurati prihode za poslovanje i funkcioniranje te da to podrazumijeva i uredno plaćanje usluga koje pružaju građanima.

 

IMG_3301

 

 

AUTOR: Gorske novosti
FOTO: Grad Vrbovsko

 

Oglasi