gospodarstvo

GRADONAČELNIK MUFIĆ OKUPIO RADNIKE KOMUNALCA I VODA VRBOVSKO TE IM ODRŽAO MOTIVACIJSKI GOVOR: Oba gradska poduzeća moraju biti servis građanima, a kako bi naplata tog servisa bila što jeftinija, potrebno je širiti djelatnosti firmi i u nekim drugim izvorima zarade osigurati prihode za poslovanje i funkcioniranje


Djelatnici Komunalca i Voda Vrbovsko pozorno slušaju govor gradonačelnika Mufića
Djelatnici Komunalca i Voda Vrbovsko pozorno slušaju govor gradonačelnika Mufića

 

VRBOVSKO – Nakon što je revizijski nalaz otkrio brdo nedostataka u organizaciji i poslovanju dviju gradskih komunalnih tvrtki, koji je unatoč tome glatko prošao i na Gradskom vijeću, gradonačelnik Dražen Mufić održao je sastanak sa svim zaposlenicima kojih je u Komunalcu 58 a 20 u Vodama Vrbovsko od kojih je 15 s nepunim radnim vremenom.

 

Bilježimo povećanje prihoda što je rezultat širenje djelatnosti

 

Kako se izvještava na službenim stranicama Grada sastanak je održan u Domu kulture a sazvan je u cilju prezentiranja završnog računa poslovanja dvaju poduzeća te upoznavanja svih zaposlenika sa stanjem i novim poslovnim planovima. Tako je gradonačelnik Mufić zaposlenicima kazao da Komunalac od 2010. godine a Vode Vrbovsko od 2014. bilježe povećanje prihoda, što je rezultat širenje djelatnosti a što utječe na jeftinije usluge koje plaćaju građani.

 

Oba gradska poduzeća moraju biti servis građanima

 

Zaposlenici su, ističe se, informirani i o odvojenom prikupljanju otpada, sanaciji Cetina, odvozu otpada na Marišćinu, poslovanju Kamačnika te o kupnji novog objekta u Vujnovićima u turističke svrhe. Na kraju skupa Mufić im je poručio da dva gradska poduzeća moraju biti servis građanima, a kako bi naplata tog servisa bila što jeftinija, potrebno je širiti djelatnosti firmi i u nekim drugim izvorima zarade osigurati prihode za poslovanje i funkcioniranje te da to podrazumijeva i uredno plaćanje usluga koje pružaju građanima.

 

IMG_3301

 

 

AUTOR: Gorske novosti
FOTO: Grad Vrbovsko

 

6 comments on “GRADONAČELNIK MUFIĆ OKUPIO RADNIKE KOMUNALCA I VODA VRBOVSKO TE IM ODRŽAO MOTIVACIJSKI GOVOR: Oba gradska poduzeća moraju biti servis građanima, a kako bi naplata tog servisa bila što jeftinija, potrebno je širiti djelatnosti firmi i u nekim drugim izvorima zarade osigurati prihode za poslovanje i funkcioniranje

 1. Bili bi dobro znati kada je bio raspisan natjecaj za sva ta radna mjesta, i po kojem su kriteriju zaposljavani ti ljudi. Kada bude zaposlen jubilarni stoti djelatnik , onda treba napraviti veliku festu.
  Neka se zna.

 2. bravo96

  Bravo gradonačelniče. Ovo je u stilu Mao Tse-a! Prezentirati završni radnicima, a ne građanima? O kojem smanjenju cijene usluga priča ovaj klaun?Povećanje prihoda. A troškova? Kolika je dobit ovih tvrtki? Ovo je presmiješno! Bahato i bezobrazno!!! Sramota za Vrbovštane. Mislim da nam nikad nitko još nije ovako pljunuo u lice od svih koji su bili na čelu grada. A Mao Tse-mutan će sutra kao paun defilirati po našem gradu
  I svima nam se smijati u facu. Ovih me ja dana sram kao Vrbovštana. Nadam se da nisam jedini!

  • Bravo 96.
   Nemoj biti cinican. Kada proradi nova investicija ( kuca u Vujnovicima) to ce turisticki bum u ovom dijelu Europe. Onda ce komunalije biti simbolicne. Savo ce to bolje objasniti.
   AAAAAAAAJDE Savo cekamo te.

 3. trbovic savo

  na godisnjem sam odmoru.

 4. trbovic savo

  navrati na kavu

 5. Dao sam ti ocjene palac gore. To volim kod tebe, kratke i jasne odgovore. Radje bi pivu nego kavu.

Komentari su isključeni.