gospodarstvo

SVE JE SPREMNO ZA VRBOVŠČANSKI DISNEYLAND: Nakon nadstrešnica, ladanjskih kućica i pečenjare u Kamačniku “niče” i – dvorac!


Image 1

VRBOVSKO – Izletište Kamačnik, točnije restoran gradske tvrtke Komunalca uskoro će dobiti novi sadržaj koji bi trebao privući goste. Nakon nadstrešnica, ladanjskih kućica i pečenjare u okolišu izletišta trebao bi “izniknuti” ni manje ni više nego – dvorac. Biti će to drveni dvorac i to dječji sa drvenom pozornicom i igraonicom a taj novi sadržaj namjenjen samo za djecu velebno je zdanje koje će koštati 125 tisuća kuna a sve će platiti Grad Vrbovsko. Upravo danas Grad Vrbovsko je na svojoj službenoj internet stranici objavio obavijest o pozivu na dostavu ponuda zainteresiranih gospodarskih subjekata za izgradnju tog dječjeg dvorca, pozornice, igraonice i dr. u izletištu Kamačnik. Prema zamisli naručitelja odnosno Grada Vrbovskog dječji dvorac bi trebao biti od drvene konstrukcije na dvije etaže sa prilaznim stepeništem i toboganom od masivnih greda, pozornica isto tako drvena, otvorena i jednoetažna a igraonica sa info pločama na temu flore i faune te pješčanikom, ljuljačkama, penjalicama , malim vlakom i ostalim sadržajima za dječju zabavu. Sve to smjestiti će se u produžetku nadstrešnice na samom ulazu u izletište a kako će izgledati u objavljenom pozivu do u detalje je iscrtano i skcirano. Rok za ponude je 16. rujna a više o pozivu možete saznati na http://www.vrbovsko.hr/

Image 2

AUTOR: Nensi Tatar
FOTO: Grad Vrbovsko

2 comments on “SVE JE SPREMNO ZA VRBOVŠČANSKI DISNEYLAND: Nakon nadstrešnica, ladanjskih kućica i pečenjare u Kamačniku “niče” i – dvorac!

  1. Javni !!! Poziv !!!

    Savo ————————-javi se !!!

  2. meko đ

    zašto je natpis na ćirilici s druge strane dvorca pa se ne vidi ?
    trebalo bi to biti na istoj strani a ne okrenuto u šumu
    svi jednako

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: