politika

IDILA JE TRAJALA SAMO ČETIRI MJESECA: Za blagdane razbijena ćirilična ploča na HZZO-u u Vrbovskom

Ured Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Vrbovskom u ulici Franje Račkog 5

Ured Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Vrbovskom u ulici Franje Račkog 5
Ured Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Vrbovskom u ulici Franje Račkog 5

 
VRBOVSKO – Četiri mjeseca od postavljanja dvojezičnih ploča na državnim institucijama u Vrbovskom jedna je razbijena. Zasada još uvijek nepoznati počinitelj iskalio se na ćiriličnoj ploči postavljenoj na ured Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Vrbovskom u ulici Franje Račkog 5. Na naš upit o detaljima tog slučaja iz Policijske uprave primorsko-goranske odgovorili su da je u tijeku kriminalističko istraživanje te da će o svim novim saznanjima policija izvijestiti mjerodavno državno odvjetništvo u Karlovcu.

 

AUTOR: Gorske novosti
FOTO: Gorske novosti

 

 

 

3 comments on “IDILA JE TRAJALA SAMO ČETIRI MJESECA: Za blagdane razbijena ćirilična ploča na HZZO-u u Vrbovskom

 1. Tjo je tu lud? Ovo nije bila dvojezicna ploca na HHZO-u jego jednokezicna ( cirilicna ) ploca. Nevidim razlog za cuđenje zbog nestanka ploce. PS: krivi su izvodjaci radova, ugradili su preslabe i neadekvatne vijke. :-))

  • grom…..seronjo jedan….ti se sprdaš u svom pomračenom fašističkom umu a ta ploča je tekovina antifašističke borbe naših naroda koja je omogučila da srbski narod rastereti državničkih briga bratski hrvacki narod te umjesto njega vodi državu i brine se kako za unutrašnje tako i za spoljne poslove. Sram te bilo ti neznaš da su mir i sloga najbolji.

 2. Ti ” Janus” koji se gore potpisuješ sa tuđim nickom, nemaš nimalo karaktera ljigo pokvarena. Nemaš hrabrosti napisati komentar onako kako iskreno misliš, pa se sprdaš sa svime tko drugačije misli od tebe, skrivajući se iza tuđeg imena.
  Koliko bijedan karakter mora biti da bi nekome tako podlo spuštao?
  Mora da je Tvoja obitelj ponosna kada pročita ovaj tvoj književni uradak, valjda će i oni krenuti Tvojim stopama.
  Što pošteno ne napišeš što misliš o razbijenim ploćama, napiši trebalo je i gotovo, a ne tako podlo podmetati, i to ne jednom.
  Bojiš se zamjeriti svojim srBskim “prijateljima”, od kojih ponekad dobiješ mrvice, pa da i to ne izgubiš, jer biznis je biznis, a kad je biznis u pitanju jebeš emocije.
  Bit će da si sretan samo kad nekoga isprovociraš,a što mogu i očekivati od osobe koja egzistira od tuđe nevolje, nažalost moram trpjeti, nema mi druge.
  Možda biologija učini svoje, kod tebe ili mene svejedno.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: