gospodarstvo

KRIZA, EKOLOŠKA OSVJEŠTENOST ILI NEŠTO TREĆE: Grad Vrbovsko za 40.000 kuna kupuje – električne bicikle!


 

ebicikli

 

VRBOVSKO – Grad Vrbovsko odlučio je nabaviti pet električnih bicikala. Za njihovu nabavu jučer je na gradskim službenim stranicama objavljen poziv za dostavu ponuda. Za kupnju e-bicikala Grad planira potrošiti 40 tisuća kuna bez PDV-a a još uvijek se ne zna da li se bicikli kupuju za potrebe službenika ili će završiti u nekoj od gradskih tvrtki.

 

AUTOR: Gorske novosti
FOTO: arhiva, Ilustracija

8 comments on “KRIZA, EKOLOŠKA OSVJEŠTENOST ILI NEŠTO TREĆE: Grad Vrbovsko za 40.000 kuna kupuje – električne bicikle!

 1. “…….ne zna da li se bicikli kupuju za potrebe službenika ili će završiti u nekoj od gradskih tvrtki.Kod nas se izgleda ništa nezna!Bez obzira na to mislim da će to teško saživiti.Prvo;Za te novce će se kupiti el. bicikli iz niže klase,pa su samim time i manje kvalitetni.Drugo;Ako ih budu koristili službenici,ili možda službenici od tih drugih “gradskih” tvrtki……..To mi zvuči nevjerovatno.Mi nemamo tu kulturu.Osim toga zna se koja su vozila najbrža na makadamu.Mada bi nekima trebalo više pješačenja od ikakvog vozila.Treće;Ako budu kojim slučajem namjenjeni za stanovništvo,ili možda za nekakve turiste………E tu će biti svašta!

 2. Senjar

  Bitno da si ti kontra… To me veseli… Ja sam čuo da će se gospodin Gradonacelnik voziti na električnom biciklu od tupana do tupana , pa će vjerojatno posjetiti i tvoju adresu, da ti objasni da ti je mozak niže kvalitete!

 3. biciklijada

  autor clanka je krivo stavil sliku pa to ljude buni jer se tu radi o nabavi elektricnih sobnih bicikala

  • naprijed jablan

   stvarno si glup. koj bi idiot kupio električni sobni bicikl?pa to ne postoji!koj bi idiot to kupil?

   • E moj narode!Kamo je nestao goranski humor?Jesi možda razmišljao-la da se radi o sarkasticnom,ili ironičnom komentaru?!

 4. biciklijada

  zagonetna namjena nije više zagonetna.Elektricni sobni bicikli s pomocnim kotacima Dragi Vodja darivat ce firmi koja mu je mukhte dala auto dve godine i placala benzin pa ce sada Dragi Vodja za uzvrat placat struju za bicikla a bicikla ce se koristit za branje gljiva jer ne zagadjuju zrak u tunelu i sve je ekoloski i bas je super kako se Dragi Vodja uvjek dobro sjeti i svi smo zato srecni

  • šampi(nj)on

   ali nema više gljiva !??????

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: