13719488_1703340846584715_3481904724312471903_o

Predsjednik SDP-a Delnice Davor Košmrlj

 

DELNICE – Znajući da ćete za nekoliko tjedana ostati bez značajnog dijela prihoda, da li bi podigli kredit kako bi izgradili fontanu ispred kuće, dvorište popločili mramorom i kupili vikendicu na moru. Možda i bi ako znate da će vam novac za vraćanje kredita dati bogati rođaci iz Kanade ili ćete možda prodati sve ostale nekretnine kako bi kratkoročno riješili problem.

 

 

Rezultat promašene politike sadašnje vlasti – tri izgubljene godine

 

 

Hipoteza je to kojom delnički SDP-ovci uspoređuju lošu financijsku situaciju Grada Delnica i potpuno pogrešno postavljene prioritete gradske vlasti zahvaljujući kojima su izgubljene 3 godine u životu njihova Grada. Rezultati te promašene politike sadašnje vlasti grada Delnica, između ostaloga su enormno povećanje komunalne naknade građanima, gašenje javne rasvjete, nedovršen starački dom, fantomsko ulaganje u stari Dom zdravlja koji se pretvara u ruglo grada, a postojeće gospodarske zone kao što je V1 propadaju dok se ulažu ili se planiraju uložiti milijuni kuna u fontane, trgove, puteljke u parku i muzej, ističe predsjednik SDP-a Delnice Davor Košmrlj u svom medijskom istupu kojim želi i javno iskazati negativni stav delničkih SDP-ovaca prema prijedlogu delničkog proračuna za ovu godinu.

 

 

Netko mora platiti grijanje u muzeju i održavanje fontane a trenutno se nema novca za osnovne potrebe građana

 

 

Naime, vijećnici gradske organizacije SDP-a Delnice zbog kako pojašnjava Košmrlj, objektivnih razloga nisu mogli prisustvovati sjednici na kojoj se donosio proračun te su upravo na ovaj način odlučili javnost upoznati sa stavom Gradskog odbora SDP-a Delnica kao i razlozima zbog kojih je odlučio da se ne podrži prijedlog spomenutog proračuna. Prioritete delničke vlasti SDP-ovci smatraju pogrešnim jer kažu netko mora platiti grijanje u muzeju i održavanje fontane a trenutno se nema novca za osnovne potrebe građana kao što je osvijetljena ulica i djeca nam se po mraku vraćaju iz škole.

 

 

Naša konstruktivna kritika i konkretni prijedlozi neće izostati ni u ovoj godini

 

 

Svjesni smo da je izborna godina, ali umjesto da gradonačelnik biračima odnosno građanima dijeli pelene za novorođenu djecu ili rođendanske darove našim sugrađanima treće životne dobi, neka počne dijeliti reflektirajuće prsluke osnovnoškolcima, poručuju SDP-ovci gradonačelniku Delnica te ga podsjećaju da  ukidanjem mnogih povlastica, nije samo Grad Delnice izgubio sredstva, već i svi Gorani ali koji su se prilagodili situaciji. Naglašavamo kako je Gradska organizacija SDP-a Delnice još krajem 2014. godine u svojim medijskim istupima osudila tadašnju politiku države, iako na čelu sa SDP-om, te smo time dokazali da nam stranačka pripadnost nikada nije niti će biti ispred dobrobiti naših sugrađana a naša konstruktivna kritika i konkretni prijedlozi neće izostati ni u ovoj godini iako smo svjesni da, kao i do sada, ne postoji šansa za njihovo uvažavanje, ističe predsjednik SDP-a Delnice Košmrlj u svom dopisu u kojem je u ime Gradskog odbora sugrađankama i sugrađanima poželio sve najbolje u Novoj godini!

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Facebook.com/davor.kosmrlj

 

Oglasi