ostalo

GDJE JE NESTAO CRVENI KRIŽ?: PGS-ovac Vignjević doživio cijelu odiseju tražeći gradsko društvo


wp_20170212_17_08_41_pro1
Gradsko društvo Crvenog križa tajanstveno je jedan vikend “nestalo” iz zgrade Komunalca i Voda

 

VRBOVSKO – Vijećnik PGS-a Ilija Vignjević na posljednjoj je sjednici Gradskog vijeća izrazio svoju zabrinutost za trenutnom  lokacijom Crvenog križa. Vignjevića je zanimalo gdje je nestao Crveni križ budući ga je tražio u zgradi Komunalca, tamo ga nije našao a od zaposlenika mu nitko nije znao reći gdje je smješteno to Gradsko društvo.

 

Vignjevićeva odiseja

 

Vignjević se potrudio pa je vijećnicima ispričao cijelu odiseju kako je on tražio Crveni križ jer mu je ustupljene stranačke prostorije ostavio u neredu. Tragom svojih saznanja da je Crveni križ u Komunalcu Vignjević odlazi u to trgovačko gradsko društvo gdje ga je zatekla velika enigma – koga god je pitao nitko mu nije znao reći gdje je zaposlenica Crvenog križa. Odgovor na tu zagonetku Vignjević je tražio direktno od gradonačelnika Dražena Mufića koji kao da je jedva dočekao to pitanje jer je i njega „nestanak“ Crvenog križa posebno pogodio.

 

Crveni križ u Šahovskom klubu?

 

Mufić je tajanstveno preseljenje gradskog  društva nazvao anarhijom i bezvlašćem koje je tamo zavladalo promjenom ravnateljice.  Namjere Grada koji financira rad Crvenog križa bile su racionalizirati troškove te se društvu prošle godine u Komunalcu ustupio prostor po iznimno povoljnim uvjetima. O preseljenju sam saznao od djelatnika Komunalca da se sve odigralo jedan vikend a iz kuloarskih priča da se Crveni križ sada nalazi u školskim prostorijama dvorane i to tamo gdje je Šahovski klub.

 

Crveni križ nije obiteljska firma da nakon sestre posao dobije brat

 

Mufić ističe da je nedopustivo da se pod novim vodstvom Crvenog križa ne uvažava Grad iako postoje ugovori i obveze. Crveni križ nije obiteljska firma da nakon sestre posao dobije brat što se namjeravalo provesti, zaključio je ogorčeni Mufić. Zbog prozivke oglasio se i SDP-ovac Anton Burić inače ravnatelj vrbovščanske osnovne škole pojasnivši da je Crveni križ nakon što se obratio zamolbom slobodni prostor škole dobio i uz suglasnost Županije. Tu službenu informaciju Mufić je samo kratko prokomentirao da se tako Županija uključila u nered koji vlada Crvenim križem i tako podržala anarhiju koju u njemu provode pojedinci.

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti

 

 

 

 

 

13 comments on “GDJE JE NESTAO CRVENI KRIŽ?: PGS-ovac Vignjević doživio cijelu odiseju tražeći gradsko društvo

  1. Muflon

    Iskreno mislim da je poslušnik i prodana duša Vignjevic zajedno sa svojim mecenom Mutanom odavno u odiseji u svemiru i da ce vjerovatno njih dvojica zajedno u mjesecu svibnju tamo i ostati . Znamo jako dobro kako je Mutan imao svog uhljeba za ravnatelja crvenog kriza i išao od vrata do vrata ljudima iz odbora i kad se njegova samovolja nije provela onda je skinuo sredstva za rad da bi krpao rupetine u gradskim tvrtkama i financirao svoje građevinske promašaje .Znamo dobro sta nam je vrletni gradonačelnik koji je pred par godina skužio da je lopta okrugla napravio od sporta i kulture u gradu. Bravo za ekipu iz crvenog križa ne prodajte se ko Marijan Badel , svemirko Ilija i baba Durda .
    Svake sile za neko vrime .

    • VATROGASAC

      E moj Muflone, izbori su blizu, a sa ovakvom razinom kulture i sa ovakvim nastupom teško da ćeš ostvariti bilo kakav rezultat!!! Šteta za jednog novog i mladog perspektivnog dečka…

  2. Željko Mitrović

    Smatram da sam direktno prozvan ovim člankom pa kao i obično ne sakrivam se pod nikakvim pseudonimima nego pišem reakciju na ovaj članak. Direktno smo prozvani moja sestra i ja. Međutim ove laži što iznosi gradonačelnik Dražen Mufić na aktualnom satu su neoprostive iz razloga što jako dobro zna da za zasnivanje radnog odnosa kao ravnatelja u GDCK Vrbovsko treba viša ili visoka stručna sprema. Prilikom prijema na zamjenu digao je cijeli Zagreb i Rijeku na noge, a sada se pravi da ne zna koja stručna sprema treba za ravnatelja. Ukoliko ne zna ja imam srednju stručnu spremu, svoj posao i ne pada mi napamet njega moliti da mi da sredstva za plaću iz gradskog proračuna. Prozivanjem našeg prezimena na aktualnom satu nanio je štetu mojoj cijeloj familiji, blatio naše prezime ali ima i za to lijeka.
    Samo da vidite s čime se bavi naš gradonačelnik.

  3. Valentin

    Pošto jako Volim Vrbovsko kako piše na kantama za smeće a sutra je Valentinovo ja Valentin koji bi dao zadnju kap krvi za Vrbovsko ne mogu ostati ravnodušan na ovaj članak.
    Pošto je Ilija Vignjević malo stariji gospodin pa ne može zapamtiti točno kako mu gradonačelnik prije sastanka kaže, iz tog razloga na aktualnom satu počne zamuckivati, ne čudi me zaborav na izjave prije pet godina.
    Međutim prvo bi našeg vičnog vijećnika Iliju Vignjevića podsjetio na njegove riječi iz Gorskih novosti od 02. 09. 2012. godine „Vlast i glavnu riječ vodi Nezavisna lista Dražena Mufića Nezadovoljni smo time da vlast i glavnu riječ vodi Nezavisna lista Dražena Mufića zbog čega ćemo ubuduće morati puno raditi da na idućim lokalnim izborima to promijenimo, kazao je Vignjević koji kao prioritete ističe gospodarstvo, zapošljavanje mladih i omasovljavanje stranke.“ https://gorskenovosti.net/2012/09/02/novo-vodstvo-vrbovscanskog-pgs-a-vignjevic-nezadovoljni-smo-da-vlast-i-glavnu-rijec-u-vrbovskom-vodi-nezavisna-lista-drazena-mufica/ Mislim da je Vidgnjevića uhvatila takva skleroza da mu ni antisklerin nebi pomogao a 2017. godine puše u mijeh skupa s Draženom Mufićem. Ne znam zbog čega ????????????? Radio je jako puno da bi došao do vlasti međutim posle lokalnih izbora. Međutim čudim se ostaloj gospodi iz PGS-a da šute i odobravaju Ilijine poteze. Gdje je sada Davorin Rački, Vojislav Jakić, Ljiljana Vignjević to su imena koja sam našao na stranici PGS-a a i ostali PGS-ovci dali to sve prešutno odobravate ili je ipak ilija cijeli život bio autprijevoznik pa vas i dan dans voza vas školovane. Mislim da Ilija PGS koristi za sebe i svoje interese

  4. HELLAS

    Aj netko da ima pravo mišljenje bravo Muflon .

  5. Valentin

    A što se tiče našeg gradonačelnika Dražena Mufića ne znam dali treba trošiti riječi jer ako nisi njegov onda si gotov.
    Prvo kaže da je Crveni križ anarhija, a što je onda Komunalac i Vode, što je gradska uprava ? Baš se ne razumijem u te pojmove pa vas molim da mi to malo pojasnite. Samo znam da svi oni koji rade uz njega su njegovi poslušnici i doušnici. Čak su se neki odrekli i vlastite stranke jer posle stranačkoga sastanka dali HDZ-a ili SDP-a podnose izvješće o raspravama po dnevnom redu. U PGS-u, SDSS-u i HSU ima svoje ljude na funkciji Drugi skupljaju informacije po kafićima i prenose ali ne znam dali dobro zapamte informacije, pa tako dozna da je brat bivše ravnateljice kandidat za ravnatelja.Smatram da je dobro da se Crveni križ makao iz Komunalca jer još malo samo da zatopli pred izbore će zaposlenici sjediti na stepenicama pod nadstrešnicom.

  6. Mufunov pionir

    Dolje anarhizam, živjela Mufunova diktatura!!!!
    Živio Kim Jong-Mufun!!!
    Bolje strast, nego bezvlast!!!

  7. vox populi

    E moj Ilija, držiš se k`o kolac drveni,
    pobježe ti iz Komunala križ crveni.
    Ti si nadzorni, obruč steži,
    ne daj da ti itko odatle bježi.
    Kaže Draž da tu nisu posli čisti
    i da su to anarhisti.
    I još kaže Draž da mu neće umaći,
    da će ih on prije ili kasnije pronaći.
    A ti Ilija, nastaviš li tako Komunal nadzirati
    Draž će te eliminirati.
    Izgubit će tako Komunal sav najam,
    morat će mu grad dati još jedan zajam.

    • vox populi

      Ilija, dajem ti još jednu strofu
      da spriječimo tvog nadzora katastrofu.
      Poslušaj Ilija Draža,
      nek se ispred Komunala postavi straža.
      Nek dobro pazi
      tko u Komunal ulazi,
      a još više – tko odlazi.

      P.S. Ilija trgni se, ispast će da nisi zadatku doras`o,
      pokajat će se svak (od njih tri) koji je za te glas`o.

  8. svi ti koje si imenom i prezimenom nabrojio vise nisu toliko u politici. dosle su mlade snage. i to je normalno. a pitanje za tebe??? sta imas protiv vignjevica? njega blatis a ti se skrivas iza laznih imena. ocekujes od drugih cija imena nadjes iz prapovijesti da nesto ucine a sam nemas muda ni da se predstavis. puno vas je takvih pametnjakovica. aj meti ispred svoje kuce i pusti gradonacelnika na miru

  9. BeriMudanski trouglić

    Nije to prvi put da u trouglu Komunalac-Vodovod-Majstor netko ili nešto nestane.Isto tako je nestala Direktorica a odma posle i Gljive koje su bile i na televiziji i u novinama a sad ih uopće nigdje nema.Prije toga je bilo nešto čudno s Utovarivačom iz Pilane dok još nije bila Cedar.Nestao je i Komunalni novac ali se utvrdilo da je kupljen Kačkavalj za Majstora pa se to ne računa a trebalo bi se računat jer Komunalni novac treba ić za komunalije a ne za pizdarije.Pa je opet nestajao novac ali je nađen u Ogulinu u restoranu.Opet je nestao pa je nađen u Tradicijonalnom vino-sajmu i ko bi se sve sjetioima toga more. Neki su nestali ali su se zato neki stvorili i tako plaćamo skladištare bez skladišta i računovođstvo koje nezna da računa pa zove u pomoć i mi plaćamo Karlovačku učiteljicu.Plaćamo kroz Komunalnu naknadu bar 20 nepotrebnih ljudi e da imamo i službenicu za europsku uniju jako stručnu i potrebnu koja stavlja knjige za čitanje u Pekarni .U Vujnovićima je isto nestalo hrpa kuna i dobili smo za te novce Hotel da se Majstor provede s službenicama ali nema nikakvog gosta koj bi to platio,pardon bilo ih je deset možda i9 trideset ali zarada nije ni za grijanje tople vode itd. Ima tu posla za onog Krešu na televiziji koj istražuje čudne stvari a mogao bi mu i Uskok uskočit pomoć

    • Ilija Mišak

      SMILJO , SMILJO !!!!! Svetutineđelju đe su mi zubi a? Ajde žuri,žuri,zva me Dražen da tražin neki križ je nesta u Komunalu a znan da je bija onđe zadnji put,jebeninmater moraš sve ključat,sve kradu!!!

  10. Ilija Mišak

    SMILJO,SMILJOOO!!!!!Svetutineđelju đe su mi zubi a? Ajde žuli,žuli,zva me Dlažen da tlažin neki kliž je nesta u Komunalu a znan da je bijo onđe zadnji put,jebeninmatel molaš sve ključat,sve kladu !!!

Komentari su isključeni.