gospodarstvo

U KOMUNALCU: Potpisan ugovor o nabavi prijenosne niskoužetne skijaške vučnice koja će biti montirana u neposrednoj blizini Planinarskog doma Kamačnik u naselju Vujnovići


01

VRBOVSKO – Kao što smo najavljivali, u želji da obogatimo turističku ponudu Grada Vrbovskog, dana 08. svibnja 2017. godine u prostorijama poduzeća Komunalac d.o.o. potpisan je Ugovor o nabavi prijenosne niskoužetne skijaške vučnice sa poduzećem Furlani d.o.o. iz Slovenije.

Nakon pripreme terena i vršenja manjih građevinskih radova, vučnica će biti montirana u neposrednoj blizini Planinarskog doma Kamačnik u naselju Vujnovići, uz novu šetnicu koja vodi do kanjona Kamačnik.

Vučnica i nova šetnica su sadržaji koji doprinose unapređenju i obogaćivanju turističke ponude i šire destinacrje nego što je samo Vrbovsko. Služiti će produljenju sezone i povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa.

Nakon što smo se uvjerili da postoji veliki interes mještana i turista koji su sudjelovali na Sanjkaškom kupu u Vujnovićima a u organizaciji poduzeća Komunalac i TZ Vrbovsko, svakako nam je cilj da kreiramo novi motiv dolazaka turista i da se za novu sezonu bolje pripremimo.

Obzirom da poduzeće Komunalac d.o.o. posjeduje dva snježna topa a sada sa kupnjom nove vučnice smatramo da ćemo izgraditi takvu turističku infrastrukturu koja će pridonijeti aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i podizanju kvalitete sadržaja i tako povećati broj gostiju u PD Kamačnik a i na područj u grada Vrbovskog.

02

 

IMG_20170511_080948
Nikolina Osojnički, bacc.ing.traff

PLAĆENI OGLAS

TEKST I FOTO: Nikolina Osojnički bacc.ing.traff, Komunalac Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: