POKLON GRADA VRBOVSKOG: Dječja lutkarska predstava „Pra Priče“ u kojoj su uživali klinci vrtićkog i predškolskog uzrasta


slike_006

 

VRBOVSKO – U Domu kulture u Vrbovskom, danas je gostovao Teatar OZ iz Rijeke. Izveli su dječju lutkarsku predstavu pod nazivom „Pra Priče“ u kojoj su uživali klinci vrtićkog i predškolskog uzrasta te učenici nižih razreda osnovne škole. Bila je to još jedna u nizu predstava Teatar Oz-a iz Rijeke koja je napunila Dom kulture a doveo je Grad Vrbovsko.

 

slike_010

 

slike_002

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Grad VrbovskoKategorije:kultura i zabava

Oznake:, , ,

3 replies

 1. Baš lijepo da se gradonačelnik u predizborno vrijeme sjetio djece. Red bi bio da se pobroji što je sve napravio za njih i mlade ovoga grada:
  1. poskupio vrtić za 25 %
  2. smanjio sufinanciranje vrtića djeci iz socijalno ugroženih obitelji
  3. prijetio zatvaranjem područnog odjela vrtića u Moravicama
  4. drastično srezao sredstva za novogodišnje darivanje djece
  5. smanjio sredstva sportskim klubovima pa su neki uveli članarinu za pomladak
  6. smanjio sufinanciranje školske marende
  7. smanjio sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce
  8. smanjio visinu stipendije za studente

  Pored toga zaposlenim roditeljima je povećao prirez sa 6 na 10 %. Naravno poskupio je i komunalne režije.
  Nezaposlenim roditeljima je dao nadu da će možda biti zaposleni na javnim radovima svake prijestupne/izborne godine
  Ali što je to prema jednoj besplatnoj predstavi!?

 2. Pozdravi si SDP, Zorana Milanovića, Milorada Pupovca, i Komadinu koji su glasali za ukidanje brdsko planinskog zakona, gdje je Vrbovskom uzeto 5.000.000,00 Kn u u Proračunu. Osim toga sadašnji Gradonačelnik ne živi kao bivši na dug i pazi na održivost proračuna. Udruge su preživjele, djeca i roditelji isto. I znaš što, roditelji sada rade pa imaju novaca za platiti vrtić, a prije su čekali na zavodu za zapošljavanje. Jadna ti je tvoja politika!!!
  L.p.

 3. Ovi koji “caru” okreću palac dolje, ne osporavajuci istinitost navoda, neka se jave za plaćanje još većeg prireza i komunalija kako bi njihov voljeni vođa imao i dalje jednu od najvećih plaća i kako bi naš grad barem po nečem bio u top 5 gradova-po izdvajanju za plaće gradske uprave.