gospodarstvo

U VRBOVSKOM UZ JAVNE RADOVE: Započeli i radovi na održavanju gradske infrastrukture


slike_010

 

VRBOVSKO – Uz javne radove ovaj tjedan, na području Grada Vrbovskog,  započeli su i radovi na održavanju gradske infrastrukture. Asfaltiraju se javna parkirališta, proširuje javna rasvjeta i obilježava horizontalna prometna signalizacija. Nakon danas završenog asfaltiranja parkirališta u Gomirju, do kraja tjedna planira se uređenje parkirališta i u Vrbovskom,  Severinu na Kupi i u Moravicama a paralelno se odvijaju i radovi na obilježavanju horizontalne prometne signalizacije. Kod proširenja javne rasvjete postojeća mreža popunjava se sa 23 nove lampe na mjestima predloženim od strane građana i mjesnih odbora.

 

slike_001

 

slike_003

 

slike_020

 

slike_023

 

slike_027

 

slike_029

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Grad Vrbovsko

7 comments on “U VRBOVSKOM UZ JAVNE RADOVE: Započeli i radovi na održavanju gradske infrastrukture

 1. Specijalac

  Jako lijepo, a gdje su fontane?

 2. PROKLETA ZAVIST I POLITIKA

  U tvojoj tintari!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Leopold

  Stavi si ih pred svoju kuću!

 4. ha ha ha

  Ako je radnik na mješalici vjesnik proljeća… onda je radnik na asfaltiranju vjesnik lokalnih izbora.
  Neke ulice su u zadnjih 20 godina toliko puta asfaltirane da je ukupna debljina asfalta oko 12 metara a cesta udara iznad krovova kuća. Otvoriš kuhinjski prozor, pogled ti puca na prvih 64 sloja asfalta nanešenih od 1996-2006. Između 44. i 45. sloja, viri ruka pokojnog poštara Mile Razglednice… pjan zaspao to jutro pred izbore, prešao finišer preko njega.
  Svaki sloj asfalta znači jedan načelnik općine. Nama ceste ka hamburgeri izgledaju. Oni koji ne asfaltiraju, ti idu na već dokazano dobru metodu privlačenja glasova, gradnja vodovoda. Iz sjedišta stranke stigle nove cijevi jer su ih skinuli iz općine u kojoj su prije 4 godine spušili izbore. Kod nas se uvijek stavljaju iste vodovodne cijevi, jedino što im je lokacija nova. Ako za 4 godine narod opet ne glasa za istu stranku, cijevi se čupaju van i idu na drugu lokaciju.
  Često se u pogon puštaju i trafostanice, gdje trenutni načelnik općine drži dvostani govor ispred iste… da bi na kraju dizanjem glavne sklopke, struju pustio nigdje jer nema podzemnog il nadzemnog voda do kuća… al ko ga jebe, trafara je tu, poslužiti će kao info pult za turiste. Druga opcija je puštanje u pogon autobusne stanice… gdje isti taj načelnik dočekuje autobus, koji inače prolazi svakih 7 dana,… pa kad se vrata autobusa otvore, načelnik pred novinarima priča samo sa šoferom, pošto putnika nema, svi su otišli drugim autobusom za Njemačku.
  Mi znamo za koga ćemo glasati… mi smo u 2016toj dobili uličnu rasvjetu. Još ako netko izmisli kotač, vatru i posuđe… možda se i razvijemo. Do tad… toljaga u ruke… krzno oko jaja… i u šumu po ručak.
  Živio asfalt… vodovod… trafara… busna… ulična rasvjeta… i 21. stoljeće!

 5. Mehmedpasa

  Gradonačelniće pa vaša vojska spava ! slabo vas brane ,ajmo sutra u jutro do marende komunalac i grad na noge !!!!!
  ŽIVIO KIM JUNG UN !!!!

 6. HRVATSKA VOJSKA

  Vojska spava mirno kad je rat dobijen, u nedjelju je samo potvrda. Jedino ne znam gdje ćeš ti nakon izbora?? Mišja rupica ili?? Ili će biti neka promjena na “svjetskoj” razini???

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: