kultura i zabava

U GRADSKOJ KNJIŽNICI: Glazbenica, televizijska i radijska voditeljica Ivana Plechinger predstavila knjigu „Ono što ostaje uvijek ljubav je“


Plechinger u Vrbovskom

 

VRBOVSKO – U Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko gostovala je Ivana Plechinger.  Poznata kao glazbenica te televizijska i radijska voditeljica, Plechinger se vrbovščanskoj publici predstavila kao autor knjige „Ono što ostaje uvijek ljubav je“. U svom prvijencu, svojevrsnoj knjizi samopomoći, autorica otkriva vlastiti put kroz teške životne trenutke prevladavajući ih snagom volje, optimizmom i mijenjajući sebe. Prenoseći svoja iskustva u razgovoru s publikom i nekoliko konkretnih savjeta Plechinger poručila da optimizmom i snagom svatko ponaosob može kreirati bolji i kvalitetniji a time i sretniji život jer kada se sve zbroji i oduzme zatvarajući taj čarobni životni  krug…”Ono što ostaje uvijek ljubav je”.

 

Plechinger u Vrbovskom1

Plenihger u Vrbovskom2

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: GK ivana Gorana Kovačića Vrbovsko

1 comment on “U GRADSKOJ KNJIŽNICI: Glazbenica, televizijska i radijska voditeljica Ivana Plechinger predstavila knjigu „Ono što ostaje uvijek ljubav je“

 1. jugo-nostalgija

  Jugo-nostalgija
  Eto ….nisam mislio da će se ikada dogoditi ….. ali je ….događa se ….hvata me “jugo-nostalgija” ….i to mene koji sam se svakim svojim djelićem radovao njenom sprovodu (sahrani,ukopu,pokopu,ispraćaju,posljednjem ispraćaju …….Bože !…. bogat li je moj Hrvatski jezik izričajima za ; kako bi Mirko Fodor rekao – doviđorno‼‼
  Dan je izbora ‼!
  Festival demokracije!
  Najviši doseg civilizacije!
  ?????????
  Umjesto “Ode radosti” , vatrometa oduševljenja , eksplozije optimizma jer dajemo se najboljima među nama ……….ah ….ništa od toga ….moje uši čuju “Rekvijem”; Requiem aeternam dona eis Domine ……(ovaj put, jer nije prvi put, onaj od Palestrine).
  K Vragu i izbori …….
  Već danima vladaju ; muk, podozrenje ….. čak i među dobrim poznanicima. Iako svi znamo što je jedina misao od jutra do večeri, razgovori su usiljeni, o bezveznim temama kao, na primjer ; o vremenu,Konzumu i tomu slično . Pažljivo se bira društvo u birtiji, pazi se s kim ćeš se smijati a s kim biti; kao slučajno ….pogledi uprti u vrata kako zbog pravovremenog alarma o dolasku neželjenih tako i nadzoru “izlaza u nuždi,”foto-mobiteli(bez bljeskalice,naravno) tiho škljocaju. Ovjekovječuju se banalni trenutci i protagonisti scene koju,inače, ni periferno ne bi zapazili …..kad već sugovornik navede razgovor na “škakljivu” temu odabira perjanica …. pažljivo odvagujemo iz kojeg je tabora i što njegove i njihove uši žele čuti …..
  K Vragu i demokracija ……
  I sad …. jugo-nostalgija ????‼‼
  – sjećam se; ako bi izbori bili u nedjelju ja bih o tome doznao … pa negdje u srijedu ili četvrtak i to obično iz lista novina u kojeg je neki od mojih kolega zamotao sendvič, pustio na klupi “pušione”, a ja onda pročitao ukravši malo radnog vremena.
  Sve se znalo unaprijed i nitko se nije oko toga mrzio ili zamjerao …. ljudi su imali pametnijeg posla …
  Kad je i bilo trvenja drugovi su to znali zadržati za sebe i narod je o tome ,obično, bio obaviješten nakon razumnog protoka vremena, priopćenjima koja ionako nitko nije “doživljavao” osim kao materijal za uvijanje sendviča ili uklanjanja posljedica probavljanja istih.
  I sad …. lijepo molim …. gdje je tu napredak ?????
  Živjela diktatura ‼! ….(pa makar i” proletarijata”)
  barba

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: