KRAĐA NA AUTOCESTI RIJEKA-ZAGREB: Ukradeni metalni stupići, električni dijelovi ograde i kante za otpad


auto-cesta

 

 

VRBOVSKO – Policijska postaja Vrbovsko zaprimila je prijavu o krađi na autocesti Rijeka- Zagreb. Ukradeni su metalni stupići i električni dijelovi ograde autoceste u blizini Vrbovskog te nekoliko komada plastičnih kanti za odlaganje otpada. Nepoznati počinitelj otuđio ih je u razdoblju od 1. travnja do 14. lipnja ove godine a šteta se procjenjuje na  2.500 kuna.

 

AUTOR: Gorskle novosti

FOTO: Gorske novosti,  ilustracijaKategorije:crna kronika

Oznake:, , ,

6 replies

 1. Ukoliko gospoda iz uprave ARZ-a čitaju ovaj portal slobodno se mogu obratiti našem gradonačelniku jer on prodaje vrlo ”povoljno ”koševe za smeće i klupe gradu pa zašto ne i autocestama .

 2. Ocito je da se neki kandidati jos nisu oporavili od izbora… 🙂 🙂 ARZ ce sigurno rado kupiti koseve i klupe domace proizvodnje kao i cijela Hrvatska…
  Cak je i HOK nedugo pokrenuo kampanju “Kupujmo hrvatsko”.. A razlika izmedu prodane klupe i kave je u tome sto na svaku klupu moras platiti porez!!!

  • Ima još jedna razlika izmeđ kave i klupe. Klupe naruči proizvođač i plati proizvođač iz prireza a kafu naruči i plati gost. U cjeni kafe je porez i prirez . U cjeni klupe je povrat poreza i prireza koj plati onaj koj popije kafu a povrat poreza i prireza ide proizvođaču i naručiocu klupe.To je ekonomija.Jebeš teoriju.Samo vi birajte i sjedite na klupi u Dobri i grijajte se na suncu a proizvođač i naručioc klupe iz novog stana u Zagrebu s novim autom ode na more u novim kupačim gaćama na kojima preko jaja piše Volim Vrbosko ! a na guzici piše ” bratstvo i jedinstvo”

 3. Zamisli koja reklama i promocija Grada Vrbovskog, čak i na kupaćama piše Volim Vrbovsko. Svaka ženska koja pogleda u kupaće, zna za Vrbovsko!! E to je posao!! A stanove, aute i kuće imaju ljudi koji rade dan i noć ona druga kategorija – lopovi. Ovi koji rade lako to i dokažu, a lopovi će sa svim tim imati problema!!! A bratstvo i jedinstvo je nužno, dobro i treba ga njegovati. Zamisli koliko je to jako, kad je nesuđeni Gradonačelnik imao pomoć od Pupovca da dođe na vlast!!!!

 4. Gost plati kavu i pivo i gemišt i porez i prirez i ne dobije račun jer gazda kafee bara to sve trpa u svoj žep i dela bazene,
  .
  A državi i gradu od poreza k….c.

 5. 007 boli me ona stvar za bazene, kave i ostalo , gost bira kuda ce i gdje ce puštati pare, ali klupe i koševe plaća gradski puk među kojem sam i ja i po svim tvojim postovima ti mozes jedino velikom vodji u onu stvar i nazad da ti vire samo tenisice i mora da ti je konobar grdi trn u oku kad ga stalno imaš na tapeti, valjda jedini pokušava zube pokazati diktatoru uz nas par koji se skrivamo iza raznih nadimaka .
  Stara dobra poslovica kaže : svake sile za neko vrime !!!