ostalo

MARTINJE U VRBOVSKOM: Sunčani sajmeni dan koji je izmamio brojne Vrbovščane i njihove susjede no ne i trgovce


IMGP2647

 

VRBOVSKO – Danas je u Vrbovskom bio sajmeni dan. Održan je Martinjski sajam kojim se u Vrbovskom još od vremena povlaštenog kraljevskog trgovišta tradicionalno obilježeva blagdan svetog Martina. Subotnji sunčani jesenski dan bio je idealan za sajmeni dan koji je i izmamio brojne Vrbovščane a i njihove susjede iz okolnih mjesta no ne i trgovce koji su se i ove godine odazvali u manjem broju. Iako ih je bilo tek nešto malo više nego prošli Martinjski sajam još uvijek to nije bilo dovoljno da ispune glavnu vrbovščansku ulicu kojom se u onim najboljim godinama kroz gužvu štandova i rijeku kupaca nije moglo proći. Slaba ponuda zbog koje su i cijene bile paprene a i izostanak stočnog dijela sajma iako je mnoge razočarao ublažio je lijep dan koji su ipak iskoristili za izlazak, šetnju i druženje.

 

Sva vrbovščanska Martinja u proteklih sedam godina pogledajte OVDJE

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

1 comment on “MARTINJE U VRBOVSKOM: Sunčani sajmeni dan koji je izmamio brojne Vrbovščane i njihove susjede no ne i trgovce

  1. Al se nekad dobro jelo baš

    Matematika je vrlo jednostavna. Vratite DiV, Sljeme, Promet itd. i bit će sve puno. U ona mračna vremena čak ni djeca nisu išla taj dan u školu a gle sad. Tko je uključio svjetlo ?

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: