JESTE LI JU VIDJELI? (2): Gradu Vrbovskom opet ukradena imovina – ovaj puta ostali bez ulične svjetiljke!


Ulična svjetiljka

 

VRBOVSKO – Grad Vrbovsko nema sreće sa svojom imovinom. Nakon što im je u rujnu ukradena samohodna kosilica vrijedna desetak tisuća kuna sada su ostali bez – ulične svjetiljke. Ulična svijetiljka ukradena je između 17. i 21. studenoga a u Gradu su nestanak primjetili tek tjedan dana kasnije. Ukradena svjetiljka procjenjuje se na oko 4.000 kuna a vrbovščanska policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO:  web, ilustracijaKategorije:crna kronika

Oznake:, , ,

3 replies

  1. Predlažem našem vrletnom gradonačelniku da uvede ophodnje po gradu da se ubuduće takve stvari ne događaju ili još bolje neka preuzme upravljanje policijskom postajom pa se takve stvari pod njegovom upravom ne bi događale . Druga solucija je da ugradi na lampe GPS praćenje , a treća da angažira savjetnika u uredu gradonačelnika za nacionalna pitanja da on koji puta baci oko na lampe kada se vraća iz kafane .

  2. Da, pa naravno ophodnje-al nema gradonačelnik sa time ništa…..Gdje je načelnik policijske postaje…Gdje su ophodnje …..ili u birtijama ili spavaju

  3. Predlažem vrletnom Mehmedpaši kad u noćnim satima putuje kroz Grad Vrbovsko da provjeri sve lampe u Gradu, naravno ako bude vidio od alkohola!!!!

%d blogeri kao ovaj: