PRILIKOM OBILASKA ŽUPANIJSKE CESTE DO MUSULINA: Ravnatelj ŽUC-a Žeželić, dogradonačelnica Mamula i dožupan Mamula najavili sanaciju


IMG_3269

Dožupan Petar Mamula, dogradonačelnica Anđelka Mamaula i ravnatelj ŽUC-a Georg Žeželić na cesti za sanaciju

 

GOMIRJE – Županijska cesta do sela Musulini, koja se nalazi na području Mjesnog odbora Gomirje, uskoro će biti sanirana, najavio je to ravnatelj Županijske uprave za ceste Georg Žeželić, prilikom obilaska te prometnice. Ravnatelj ŽUC-a Žeželić prometnicu je obišao u pratnji dožupana Petra Mamule i dogradonačelnice Vrbovskog Anđelke Mamule koji su mu tom prilikom ukazali na potrebu njene hitne sanacije jer se pojedini dijelovi ceste nalaze u vrlo lošem stanju. Čim to vremenski uvjeti dopuste pristupiti ćemo saniranju najkritičnijih dijelova, što će omogućiti građanima koji žive na tom dijelu Grada Vrbovskog nesmetano i sigurnije prometovanje, kazao je prilikom obilaska ravnatelj ŽUC-a Žeželić.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupila PGŽ-aKategorije:gospodarstvo

Oznake:, , , ,

1 reply

  1. Eto Županija se sjetila da ima cestu negdje u Gorskom kotaru. Inače Županijsku cestu..:) Važnost i prioritet ove ceste, ista je kao i važnost ovih političkih nebitnih ljudi za Gorski kotar. Pardon nekorisnih ljudi.. Bilo bi dobro da prođu i starom cestom od Rijeke do Bosiljeva i da si pritom smekšaju amortizere na autu, kako ih ne bi boljela leđa!!!! A možda ta cesta vodi do onih famoznih njiva koje su prijavljene za državne poticaje!!!
    Bole me leđa, neću više pisati, a sve zbog Županijskih cesta!! Zdravo!!!