ŽUPAN ZLATKO KOMADINA OBIŠAO GORSKI KOTAR: Zatražena pomoć od susjedne Istarske županije te Državne uprave za zaštitu i spašavanje kako bi pomoglo u raščišćavanju cesta i prilaznih puteva


02-gorski-kotar

 

 

GORSKI KOTAR – Snijegom zatrpan Gorski kotar sinoć je obišao župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina i njegov zamjenik Marko Boras Mandić. – Upravo današnja situacija dokaz je potrebe donošenja Zakona o Gorskom kotaru jer Gorani, ako gledamo samo zimske uvijete, imaju veće troškove od drugih dijelova Hrvatske, kazao je Komadina. Iako su  sve službe sa svom mehanizacijom na terenu, pomoć u dodatnoj mehanizaciji za čišćenje snijega po Gorskom kotaru, župan Komadina zatražio je od susjedne Istarske županije te Državne uprave za zaštitu i spašavanje kako bi se snijegom zatrpanim Goranima pomoglo u raščišćavanju cesta i prilaznih puteva ustanovama poput škola, vrtića i Domova zdravlja. Prilikom večernjeg obilaska Gorskog kotara, Komadina i Boras Mandić na terenu su se sreli sa načelnikom Fužina Davidom Bregovcem i načelnikom Skrada Damirom Grgurićem.

 

AUTOR: Gorske nocvosti

FOTO: PGŽKategorije:gospodarstvo

Oznake:, ,

1 reply

  1. Molim pozdravite uvaženu gospodu i recite im da snijeg pada već mjesec dana… Preživjeli smo, navikli smo, spremni smo.. No isto tako mu poručite da mi je muka u želucu dok se on i njegovi stranački kolege slikaju u Gorskom kotaru kojem su ukinuli pišljivih 30 milijuna kn, koji su služili za čišćenje snijega i krpanje rupa na cesti, dok istovremeno hrpa bagre i neradnika odlično živi od goranskih šuma. Poručite im da se skijališta ne grade na moru gdje puše bura 300 kmh na sat… Napravit ćemo mi svoja i bez njih.. Poručite im da su davno zaboravili na Gorski kotar, ali da je Gorski kotar zaboravio i na njih. Pozdravite i dožupana koji se stvarno brine o “snijegu” u Gorskom kotaru!! I poručite ima da više nikada neće dobiti izbore u Vrbovskom i široj okolici!!!! Nisu ni gorani više “bukve” kao nekada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!