TREĆI UZASTOPNI MANDAT: Ilija Vignjević opet predsjednik Udruge umirovljenika Gomirje


Ilija Vignjeviå izvjetåe o radu UU Gomirje

Ilija Vignjević (opet) vodi gomirske umirovljenike

 

GOMIRJE – Članovi Udruge umirovljenika Gomirje Iliju Vignjevića ponovno su birali za svoga predsjednika. Uz Vignjevića, kojem je to treći uzastopni predsjednički mandat, na redovnoj izbornoj Skupštini Udruge održanoj u Radničkom domu u Kosanovićima, povjerenje je dano i dosadašnjem dopredsjedniku Branku Trboviću kao i svim članovima izvršnih i nadzornih tijela Udruge.

 

Smrtnost sve veća a novi mladi umirovljenici se slabo uključuju

 

U svom izvješću o radu stari-novi predsjednik Vignjević istaknuo je smanjenje broja članova sa 129 na njih 107 pojašnjavajući da je uključenje mladih umirovljenika vrlo slabo a smrtnost članova sve veća te da su uz to problemi Udruge i sve manja financijska sredstva zbog čega je i sve manje izleta kao i odlazaka na susrete i manifestacije a ograničavajući faktor u radu je i nedostatak prostora, kazao je Vignjević dodajući da za prostor za rad očekuju po završetku adaptacije Doma kulture u Gomirju.

 

Posebna zahvala Đurđici Polovini i Dušanu Stipanoviću

 

Na kraju svog izvješća, Vignejvić je uputio zahvalu svima koju pomažu u radu Udruge ističući Šumariju Gomirje i njenog čelnika Veljka Hajdina, Grad Vrbovsko i gradonačelnika Dražena Mufića, SNV iz Zagreba, udruge koje djeluju u Gomirju a posebno Đurđicu Polovinu iz KUD-a Gomirje i Dušana Stipanovića.

 

Brojni gosti

 

Na Skupštini Udruge umirovljenika Gomirje nazočili su i brojni gosti među kojima i dožupan Petar Mamula, dogradonačelnica Vrbovskog Anđelka Mamula te predstavnici ostalih udruga umirovljenika koje djeluju na području Grada Vrbovskog.

 

Petar Mamula u Gomirju

 

AUTOR: Gorske novosti
FOTO: Ustupio Juraj ŠragaljKategorije:kultura i zabava

Oznake:, ,

1 reply

  1. Jel drug Ilija našao crveni križ ?