crna kronika

BEZ DOKUMENTACIJE: Prevozio pet kubika ogrijevnog drva


Policija

 

DELNICE – U utorak u posljepodnevnim satim policija je na području Delnica prilikom redovnog nadzora zaustavila teretno vozilo. Tijekom nadzora Mercedesa riječkih registarskih oznaka  kojim je upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin  utvrđeno je da prevozi 5 kubika ogrjevnog drveta za koje ne posjeduje važeću popratnu dokumentaciju.  Drva su oduzeta, a zbog počinjenog prekršaja iz  Zakona o šumama bit će obaviještena  nadležna šumarska inspekcija.

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija

2 comments on “BEZ DOKUMENTACIJE: Prevozio pet kubika ogrijevnog drva

  1. Pa zar je to moguće u jednoj Hrvatskoj, čak pet kubika drva. Kakvi to lopovi žive među nama. PET kubika ukrasti, pa njega treba na doživotnu robiju.
    Taj lik mora da ima jake veze u državnom vrhu kad bez problema ukrade pet kubika. Kakav Sanader, Kutle, ili Nadan, oni su za njega amateri. To treba na televiziji, radiju i svim novinama objaviti. Onoga jadnika što mu je prodao drva bez papira treba osuditi po kratkom postupku, imovinu konfiscirati, da netko ne pomisli da je naša domovina raj za lopove. Ne mogu vjerovati, čak pet kubika. Ljudi moji što se to dešava kod nas, čak pet kubika ukrasti, sram te bilo lopove jedan.

    • Juda slažem se! Takve podmuke lopine koje su opljačkale sa Hrvatsku par metara drva sve treba poslati na doživotnu…….ili kradi kako treba, ili nemoj ni krasti. Samo mi se čini da će ovog dobro kazniti za razliku od onih koji baš kradu. Mene interesira da li kažnjavaju i one koji kradu ljudima drva?

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: