sport i školstvo

NA 12. OTVORENOM DVORANSKOM PRVENSTVU HRVATSKE U ATLETICI ZA VETERANE: Delničanka Slavica Grgurić Pajnić osvojila prvo mjesto i naslov prvakinje Hrvatske u kategoriji 60+ u disciplini bacanja kugle


S lijeva na desno:  Vesna Musulin ( AK Kvarner Rijeka), Barbara Heidinger ( Austrija), Slavica Grgurić Pajnić ( AK Kvarner Rijeka), Ivana Radošić ( AK Dugo Selo )

DELNICE – U dva ovogodišnja nastupa, najuspješnija goranska atletičarka Slavica Grgurić Pajnić, članica AK Kvarner iz Rijeke osvojila je već dva zlata. Nakon prve zlatne medalje osvojene prošli mjesec u Sloveniji, drugu je osvojila na 12. Otvorenom dvoranskom prvenstvu Hrvatske u atletici za veterane održanom u novootvorenoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu. Bilo je to prvo povijesno prvenstvo Hrvatske na kružnoj stazi od 200 metara na kojem je sudjelovalo više od 130 atletičara i atletičarki u svim dobnim skupinama iz Slovenije, Austrije, Italije i Hrvatske. Svojim odličnim nastupom na Otvorenom dvoranskom prvenstvu Hrvatske u atletici za veterane, Delničanka Slavica Grgurić Pajnić, osvojila je prvo mjesto i naslov prvakinje Hrvatske u kategoriji 60+ u disciplini bacanja kugle. Drugo mjesto pripalo je klupskoj kolegici Vesni Musulin iz Rijeke, treće Ivani Radošić iz AK Dugo Selo a kao najboljoj predstavnici iz druge države zamjenska medalja pripala je Barbari Heidinger iz Austrije. – Ovo mi je drugi ovogodišnji nastup i druga zlatna medalja. Veseli me što se ništa nije promijenilo od prošle godine odnosno da sam ostala na istom fizičkom i sportskom nivou, svoje drugo zlato u ovoj godini komentirala je za Gorske novosti  atletičarka Grgurić Pajnić koja je, kaže, i posebno sretna što je rezultat od 8.72 m koji je ostvarila u bacanju kugle bio najbolji od svih sudionica i svih dobnih skupina od 35 do 70 godina te joj na početku sezone daje naslutiti odlične rezultate i u nastavku takmičarske godine.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupila Slavica Grgurić Pajnić

%d blogeri kao ovaj: