crna kronika

POŽARNI RAŠOMON: Zapovjednik vrbovščanskih vatrogasaca odlučno tvrdi – Požar se dogodio u ciklonu na silosu te je ugašen!


Na požar u poduzeću Europal vrbovščanski vatrogasci imaju sasvim drugačiji pogled

VRBOVSKO – O požaru u poduzeću Europal Vrbovsko koji se u četvrtak u ranim poslijepodnevnim satima (nije) dogodio e-mailom oglasio se i zapovjednik VZG Vrbovsko Dalibor Mareković. Mareković demantira Policijsku upravu Primorsko-goransku te tvrdi: “Požar se dogodio u ciklonu na silosu te je ugašen i silos je preventivno ispražnjen od piljevine. Očito je došlo do greške u komunikaciji između policijskih službenika i vatrogasaca iz koje je zaključeno da je takav službeni izvještaj policije. Znači, uzbuna nije lažna niti su donešene krive procjene što se tiče vatrogasne intervencije i utrošenih sredstava za gašenje požara”, ističe Mareković u svom demantiju. Suprotno Marekovićevim tvrdnjama o navedenom događaju za Primorsko-goranska policiju sve je jasno – “Izlaskom policijskih službenika na adresu Pilanska br. 3 utvrđeno kako nije bilo požara, niti je nastupila materijalna šteta, već je došlo do isparavanja vlage iz silosa”

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Vatrogasci Vrbovsko

1 comment on “POŽARNI RAŠOMON: Zapovjednik vrbovščanskih vatrogasaca odlučno tvrdi – Požar se dogodio u ciklonu na silosu te je ugašen!

  1. HEELAS

    Tko vodi tu firmu svašta je moguće!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: