gospodarstvo

LOŠE VIJESTI ZA KOMUNALAC – ODLIČNE ZA VRBOVŠČANE: Do daljnjega nema najavljenog poskupljenja odvoza smeća


VRBOVSKO – Vrbovščanskom Komunalcu ova poslovna godina nije mogla početi lošije. Nakon zatvaranja bistroa Kamačnik i Planinarskog doma uslijedio im je još jedan šok – ništa od najavljenog povećanja cijena odvoza smeća. Čelnice tog gradskog komunalnog društva u medijima su obznanile da za sada otpada to najavljeno povećanje cijena jer, objašnjavaju, nije došlo do očekivanog rasta cijena odvoza smeća u Županijski centar za gospodarenje otpadom Marišćinu. I dok Komunalac neće moći računati na očekivani pozamašni novac u svojoj kasi vrbovščanski korisnici neko vrijeme mogu odahnuti jer o tim skandalznim povećanjima cijena odvoza smeća koji se događa na razini cijele Hrvatske sada odlučuje Ustavni sud koji je pokrenuo postupak ocjene ustavnosti i zakonitosti Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom te je privremeno obustavljena njena primjena pa će i cijene zbrinjavanja otpada za sada ostati nepromijenjene.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti

5 comments on “LOŠE VIJESTI ZA KOMUNALAC – ODLIČNE ZA VRBOVŠČANE: Do daljnjega nema najavljenog poskupljenja odvoza smeća

 1. Lidija

  Ajme koja steta….a bas su na taj novac racunali za idplate otpremnina gospodi koja je ostala bez posla u Kamacniku.Nevalja nista planirati unaprijed, hahaa.Mislili zajeb….jadni narod,no neide uvijek ksko si Mufan zacrta…jeeeeeee

 2. Gorski

  To je odlična vijest za građane.. Naime vrboščanski Komunalac je supotpisnik inicijative za ocjenu ustavnosti Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom i svakako je interes da se građanima ne povećava cijena odvoza.. Jedino ako gospodin Komadina potpiše da to moramo platiti, onda ćemo morati… Lidija zlato, ono što si Mufan zacrta to i napravi i tu priče nema… S obzirom sa kakvim “indijancima” i “gospodom” se bori u ovoj selendri, nema puno opcija nego raditi i raditi i raditi po svom.. A to ti je inače odlika čvrstih vladara koji znaju što hoće… L.p.

  • Neka ti onda Mufan objasni zašto u Donjoj Dobri delnicki komunalac naplaćuje duplo manje odvoz smeća nego što je to u susjednim Tomićima. Vjerojatno će reći da je to cijena njegove genijalnosti i sposobnosti. Nego, zar ne vidiš koliko si usamljen u obožavanju Mufana? Ili si Mufan osobno?

  • Ničija nije sijala do zore pa nece i mufanova

 3. Lidija

  Odlike cvrstih vladara…..teror,teror i samo teror nad slabijim.A dragi moj Gorski, takvim vladarima najcesce su padale usijane glavine.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: