LOŠE VIJESTI ZA KOMUNALAC – ODLIČNE ZA VRBOVŠČANE: Do daljnjega nema najavljenog poskupljenja odvoza smeća


VRBOVSKO – Vrbovščanskom Komunalcu ova poslovna godina nije mogla početi lošije. Nakon zatvaranja bistroa Kamačnik i Planinarskog doma uslijedio im je još jedan šok – ništa od najavljenog povećanja cijena odvoza smeća. Čelnice tog gradskog komunalnog društva u medijima su obznanile da za sada otpada to najavljeno povećanje cijena jer, objašnjavaju, nije došlo do očekivanog rasta cijena odvoza smeća u Županijski centar za gospodarenje otpadom Marišćinu. I dok Komunalac neće moći računati na očekivani pozamašni novac u svojoj kasi vrbovščanski korisnici neko vrijeme mogu odahnuti jer o tim skandalznim povećanjima cijena odvoza smeća koji se događa na razini cijele Hrvatske sada odlučuje Ustavni sud koji je pokrenuo postupak ocjene ustavnosti i zakonitosti Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom te je privremeno obustavljena njena primjena pa će i cijene zbrinjavanja otpada za sada ostati nepromijenjene.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novostiKategorije:gospodarstvo

5 replies

  1. Ajme koja steta….a bas su na taj novac racunali za idplate otpremnina gospodi koja je ostala bez posla u Kamacniku.Nevalja nista planirati unaprijed, hahaa.Mislili zajeb….jadni narod,no neide uvijek ksko si Mufan zacrta…jeeeeeee

  2. To je odlična vijest za građane.. Naime vrboščanski Komunalac je supotpisnik inicijative za ocjenu ustavnosti Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom i svakako je interes da se građanima ne povećava cijena odvoza.. Jedino ako gospodin Komadina potpiše da to moramo platiti, onda ćemo morati… Lidija zlato, ono što si Mufan zacrta to i napravi i tu priče nema… S obzirom sa kakvim “indijancima” i “gospodom” se bori u ovoj selendri, nema puno opcija nego raditi i raditi i raditi po svom.. A to ti je inače odlika čvrstih vladara koji znaju što hoće… L.p.

    • Neka ti onda Mufan objasni zašto u Donjoj Dobri delnicki komunalac naplaćuje duplo manje odvoz smeća nego što je to u susjednim Tomićima. Vjerojatno će reći da je to cijena njegove genijalnosti i sposobnosti. Nego, zar ne vidiš koliko si usamljen u obožavanju Mufana? Ili si Mufan osobno?

    • Ničija nije sijala do zore pa nece i mufanova

  3. Odlike cvrstih vladara…..teror,teror i samo teror nad slabijim.A dragi moj Gorski, takvim vladarima najcesce su padale usijane glavine.

%d blogeri kao ovaj: