VRBOVSKO – SDP Grada Vrbovskog, povodom Dana Grada želi svim stanovnicima Grada uputiti čestitku. Želimo podsjetiti na važan datum u povijesti našega Grada, kada je Vrbovsko steklo status povlaštenog kraljevskog trgovišta, što je omogućilo brži i kvalitetniji razvoj mjesta i okolice. Želimo posebno naglasiti važnost ovog datuma i njegovog obilježavanja sa nekoliko poruka svim građanima Grada Vrbovskog!

  • SDP želi cjelovit i uravnotežen razvoj cijelog područja Grada, ne samo zato što naši građani žive na cijelom području Grada, već zato što ravnomjernim ulaganjem na cijelom području Grada uvažavamo činjenicu da je cijelo područje Grada jednakovrijedan resurs za bolju budućnost.
  • Želimo da naš Grad ponovno izgradi dobre odnose sa susjednim općinama i gradovima Gorskog kotara, što je od izuzetne važnosti za korištenje svih potencijalnih potpornih mehanizama za razvoj Vrbovskog.
  • Želimo da se građani Grada Vrbovskog slobodno i bez straha sastaju, razgovaraju i donose odluke od važnosti za njihovu i budućnost Grada Vrbovsko, a ne da to netko čini umjesto njih pod izlikom izbornog legitimiteta.
  • Želimo da se građane Grada Vrbovskog konzultira kada se donose odluke od važnosti za njih – želimo da se o ljudima razgovara sa ljudima!

I naposljetku, ali ne manje važno, želimo da i građani Grada Vrbovskog dobiju priliku da proslave Dan svoga Grada svake godine, a ne da ih se planski pripušta na proslavu pred lokalne izbore, očigledno kako ne bi imali priliku stupiti u kontakt sa ljudima koji su zaduženi za gradsku politiku!

Iako se one vidljive i najvažnije promjene u politici dešavaju nedjeljom, mi čvrsto vjerujemo da svatko od nas svakoga dana može učiniti nešto kako bi se naše želje za bolje sutra ostvarile.

Čestitamo Dan Grada Vrbovskog!

SDP Vrbovsko