gospodarstvo

SPONZORIRANI ČLANAK: Prilika – izložite domaće poljoprivredne proizvode na tržnici i budite oslobođeni plaćanja zakupnine!


VRBOVSKO – U cilju poticanja prodaje i proizvodnje domaćih proizvoda, Grad Vrbovsko u okolnostima pandemije koronavirusa nastavlja sa svojim mjera pomoći.

Mogućnost prodaje i izlaganja proizvoda uz niz pogodnosti

Svim zainteresiranim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima kao i drugim proizvođačima hrane te onima  robe široke potrošnje s područja Gorskog kotara, susjednih gradova i općina i šire, na unapređenom prodajnom prostoru Gradske tržnice nudi mogućnost prodaje i izlaganja proizvoda uz niz pogodnosti.

3 zatvorena prodajna prostora bez naplate najma

U ponudi je tako prodaja u zatvorenim poslovnim prostorima tržnice. Obzirom da su  zbog koronavirusa na snazi posebni uvjeti za rad tržnica, a koji ne dozvoljavaju prodaju proizvoda  na otvorenom s klupe, zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima Grad Vrbovsko nudi tri zatvorena prodajna prostora, svaki površine 6,53 m2  i to bez naplate najma sve do potpunog ukidanja ograničenja rada tržnica.

16 drvenih štandova te dvije velike rashladne komore

Na raspolaganju je i novouređeni natkriveni prostor tržnice opremljen sa  16 drvenih štandova te dvije velike rashladne komore za očuvanje namirnica koje podliježu termičkoj zaštiti. S obzirom da je novouređeni prostor izgrađen s intencijom postupnog povećanja broj sajmenih dana, svi zainteresirani  lokalni OPG-ovi  i drugi  proizvođači hrane za prodaju svojih proizvoda moći će ga koristiti svaki dan.

Svi koji iskoriste priliku biti će oslobođeni plaćanja zakupnine

Uz te mogućnosti Grad Vrbovsko nudi i pogodnost za sve izlagače domaćih poljoprivrednih proizvoda koji podnesu prijavu za izlaganjena na tržnici do 20. svibnja. Svi koji iskoriste tu priliku biti će oslobođeni plaćanja zakupnine za prodajni prostor – štand i ostalu strojarsku opremu u trajanju od godine dana od ukidanja Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVD-19 a tim izlagačima osigurat će se i adekvatna promocija proizvoda. Za sve informacije i prijavu kontakt su tel. 051 / 875 – 115 ili e-mail.: tatjana.kusic@vrbovsko.hr

SPONZORIRANI ČLANAK

TEKST: Gorske novosti marketing

FOTO: Ustupio Grad Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: