gospodarstvo

GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA: Ugroženim Vrbovščanima podjeljeni prehrambeni paketi


VRBOVSKO – Humanitarnom akcijom pomoći i podrške u vrijeme trajanja epidemije COVID-19, Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovsko socijalno ugroženim građanima podjelilo je prehrambene pakete. Donacija je to Crvenog križa Primorsko – goranske županije, Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore PGŽ, Udruženja obrtnika Vrbovsko, poduzeća Studenac d.o.o. i građana a pakete pomoći korisnicima Centra za socijalnu skrb koji imaju zajamčenu minimalnu naknadu podjelili su djelatnici i volonteri GDCK Vrbovsko. Ta akcija pomoći potrebitim građanima provoditi će se do kraja lipnja a Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovsko nastaviti će i dalje u suradnji sa Gradom Vrbovsko pružati pomoć i podršku  građanima za vrijeme epidemije COVID-19. Opasnost od širenja i zaraze nije prošla i još uvijek se ne možemo opustiti i vratiti “starim” navikama te i dalje apleliramo na poštivanje svih propisanih sigurnosnih pravila, napominju u GDCKV koji se zahvaljuju svima na međusobnom pomaganju i solidarnosti i pozivaju na odgovorno ponašanje svih te da i dalje paze na sebe i druge.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: GDCK Vrbovsko

5 comments on “GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA: Ugroženim Vrbovščanima podjeljeni prehrambeni paketi

 1. Je li to ono Gradsko društvo Crvenog križa za koje Mufić kaže da ništa ne radi? Za koje ilija Vignjević ne zna gdje se nalazi?

 2. Crveni križ PGŽ

  ah, ne to je donacija Crvenog križa PGŽ-a, prvo se informiraj pa onda bubni.

  “Sad će 80 paketa kombijem biti odvezeno u Gorski kotar – Vrbovsko, Čabar i Delnice i 30 paketa za Liburniju, a kad se kombi vrati, odvest će pakete u Novi Vinodolski, Crikvenicu, na Krk i u Rijeku. Danas isporučujemo 250 paketa, jučer smo ih odaslali 100, dakle za dva dana 350, kazala nam je jučer na licu mjesta ispred sjedišta Društva Crvenog križa PGŽ-a ravnateljica Vesna Čavar, dodajući da za otoke Rab i Lošinj pakete vozi tamošnja policija.”
  http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Dan-s-volonterima-S-paketima-hrane-u-Gorski-kotar-i-na-Liburniju-poslali-i-mnogo-pozitive

  • Carevo novo ruho

   Pitaj Mufana koliko je Komunalac ( čitaj građane) koštao PDV dok je geronto domaćice držao pod ovim umjesto pod neprofitnim Crvenim križem. Stotine tisuće kuna je koštao njegov kapric. Koliko je to paketa pomoći?! Doduše to je njegov stil, da na svoje hirove rasipa naš novac. Eto, i ti si neupućen. Ili indoktriniran. Car je gol, samo to još neki ne vide!

 3. Mamić

  Bravo za obrtničku komoru I sve ostale ,mala pomoć, ali tim ljudima puno znači .
  Ček šta nije u toj komori onaj neškolovani ?????

 4. Čika Ilija

  Mufan : Ilija pitaj gdje je nestao Crveni križ iz Komunalca ?
  Ilija : A đe je taj Crveni Križ nesta ? (pita prodani čika Ilija )
  Mufan: Sjedi Ilija ,dobar,dobar,dobar biti.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: