politika

SDP VRBOVSKOG ČESTITA MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA UZ PORUKU: Svima bi nam bilo bolje kada bi gradska vlast priznala da je pogriješila u razvoju i odbacila populizam kojim nas je dovela na čelo skupine najnerazvijenijih sredina u Hrvatskoj


VRBOVSKO – Sretan Međunarodni praznika rada – 1. maj, građanima Vrbovskog želi lokalna organizacija SDP-a. U prvomajskoj čestitci, kroz žestoku kritiku aktualne gradske vlasti, sugrađanima prenose svoje želje koje kada bi se ispunile, smatraju SDP-ovci, život bi bio svima puno bolji. Tako SDP-ovci poručuju da Vrbovskom za bolje sutra treba gradska vlast koja podupire svoje građane u poduzetničkim inicijativama, umjesto što njihovim sredstvima vježba poduzetništvo i u pravilu ne uspijeva, koja više ulaže u ljude nego u nekretnine propalih poduzeća, osigurava jeftiniji i efikasan komunalni sustav, ustraje na razvoju turističkih projekata u koje se godinama ulaže umjesto da ih odbacuje i koristi kao poligon za politička razračunavanja, koja zajedno s građanima kreira novu vrstu održive zajednice umjesto da proizvodi sukobe na svim razinama, priznaje da je pogriješila u odabiru koncepta razvoja i odbacuje populizam koji je Vrbovsko doveo na čelo skupine najnerazvijenijih sredina u Hrvatskoj te koja ulaže u programe pomoći svim mladim obiteljima, osigurava besplatan vrtić i besplatne udžbenike i radi na otvaranju a ne zatvaranju vrtića i škola. Kada bi u klupama Gradskog vijeća imali sposobne, mlade i obrazovane lokalne političare, a ne profesionalne dizače ruku a za Gradonačelnika osobu koja će puno više slušati prije, nego progovori, sa punim uvažavanjem onoga kome govori, tada bi nam bilo puno bolje, smatraju vrbovščanski SDP-ovci jer tada bi, kažu, imali zadovoljne radnike, pune škole i vrtiće, Vrbovsko ne bi bio Grad samo za podobne, niti Grad samo za sposobne, već sredina u kojoj će postojati mjesto za svakog njezinog čovjeka, stoji u prvomajskoj čestitci SDP-a Vrbovsko.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija

4 comments on “SDP VRBOVSKOG ČESTITA MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA UZ PORUKU: Svima bi nam bilo bolje kada bi gradska vlast priznala da je pogriješila u razvoju i odbacila populizam kojim nas je dovela na čelo skupine najnerazvijenijih sredina u Hrvatskoj

 1. Knez Trpimir

  Ma dragi SDP-ovci već ste svima dojadili s tim vašim ispraznim čestitkama i nekonstruktivnim kritikama. Ne hvalim nikoga, ali što ste vi napravili za ovaj grad? Samo ću vam kratko i jasno reći naš grad je bio u velikim problemima i upravo ta vlast koju vi stalno prozivate je udahnula malo života u njega i u njegove građane. Stalno vidim nove inicijative u koje su uključeni svi stanovnici grada. Gradi se od cesta do vodovoda, osuvremenjuje komunalni sustav koji vam nikako ne odgovara, misli se na ljude..evo ja sam dobio sjemenski krumpir i pozdravljam takav potez grada. Svi koji nešto žele raditi na području Vrbovskog, svi novi, mladi poduzetnici uvijek imaju podršku gradskih vlasti. Znate li vi SDP-ovi vjećnici za šta uopće dižete ili ne dižete ruke na gradskom vijeću? Nisu lli donesene mjere poticaja za mlade poduzetnike? Svi koji žele, i mogu. Ali ako se smatra poduzetnikom netko kao patak koji sredstva nas poreznih obveznika koristi da bi prevezao gajbu pive za osobne svrhe, e onda se slažem da takvom poduzetniku ne treba pomoć, treba mu malo poštenja i/ili pameti. Dajte malo proširite vidike i pročitajte što se događa u vašem gradu, pogledajte malo reportaže na dnevnicima itd., pa ćete doć do zaključka da sve što se radi, radi se za dobrobit svih građana, Tužno je da to vide svi izvan Vrbovskog, a vi koji bi trebali biti na prvoj liniji i pomoći toj gradskoj vlasti samo naklapate bez osnove. A ovo što pišete da bi gradonačelnik trebao slušati prije nego što progovori… hahahahhaha, šta bi trebao slušati one koji izjavljuju “Gomirje je najzapadnije mjesto srpsko u, ajmo reći, Republici Hrvatskoj”. Ulovite se posla, jer čestitka za praznik rada ima smisla samo ako dolazi od onih koji stvarno i rade, a ne troše krvavo zarađeni novac nas poreznih obveznika na koje kakve osobne pobude. Pametnom dosta!

 2. Ptičica koja više ne šuti

  Evo vidim facebook stranicu od političara nam Patka.. Objavio je listu zarade političara u HR.. Da ona je visoka, ali ga kao poduzenica pozivam neka objavi koliko on zarađuje u komori.. Komori koja je sramota hrvatskog gospodarstva, koji isisava novce obrtnicima svakome 912,00 kn godišnje To je komora koja se ne bavi ničim osim lokalnim alkoholijadama.. Potrudit ću se da u ime svih obrtnika pokrenem inicijativu da se takva glupost trajno ugasi!!!! Pozdrav od obrtnice iz realnog sektora!!

 3. radnička prava

  Ajde Mufiću pusti ljude kući, ne tjeraj ih da pišu komentare! Sutra je Praznik rada!

 4. čogrlj.jezer.

  pjevac,vojin,bajić, gerić ,kramarić mladi i sposobni

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: