politika

HRVATSKA STRANKA PRAVA ODREDILA POVJERENIKA ZA VRBOVSKO: Dario Bolić želi pomoći svom gradu kako bi generacije koje dolaze mogle imati kvalitetniji i bolji život


Dario Bolić povjerenik je HSP-a za Vrbovsko

VRBOVSKO – Povjerenik Hrvatske stranke prava za Grad Vrbovsko je Dario Bolić. Bolić je tridesetogodišnji otac dvoje djece koji želi pomoći svom gradu kako bi generacije koje dolaze mogle imati kvalitetniji i bolji život, stoji u priopćenju člana predsjedništva HSP-a, Ivana Piškora u kojem između ostalog ističe da građani Vrbovskog konačno imaju čvrstu, domoljubnu pravašku opciju koja ih neće iznevjeriti te će se truditi stvoriti bolje sutra za sve svoje sugrađane. Spremni smo saslušati svakoga i kao uvijek pomoći svome narodu, jer Hrvatska stranka prava je iz naroda za narod, ističe Piškor te dodaje kako vjeruje da će se mnoge Vrboščanke i Vrboščani Dariu pridružiti u HSP-u i da će svojim radom ostvariti odličan rezultat na nadolazećim lokalnim izborima. Rad Hrvatske stranke prava prepoznat je u Gorskom kotaru te su joj se mnogi odlučili priključiti. Aktivnost HSP-a u Delnicama potakla je mnoge Gorane da i u svojim mjestima osnuju podružnice. Nadamo se da će se te aktivnosti nastaviti te smo sigurni kako ćemo na idućim lokalnim izborima biti ono prijeko potrebno osvježenje političke scene Gorskog kotara, zaključio je u priopćenju Ivan Piškor, član predsjedništva HSP-a.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Preuzeto s facebook.com/dariobolic

5 comments on “HRVATSKA STRANKA PRAVA ODREDILA POVJERENIKA ZA VRBOVSKO: Dario Bolić želi pomoći svom gradu kako bi generacije koje dolaze mogle imati kvalitetniji i bolji život

 1. Drug Đuro

  Još jedan potrčko Mufanov .

  • Davorin Bolić

   Neznam kako bi najlakše objasnio osobi koja se skriva pod pseudonimom a da skuži šta mu je napisano. Kao prvo, Dario nije ničiji potrčko, drugo Dražena niti ne poznaje osobno i treče ako si tolika junačina dođi i kaži mu to u lice šta si napisao ili napiši kako se zoveš ako imaš muda.

 2. šonjo

  Konačno prava stranka za prave ljude.U toj se stranci mogu naći sve pravi Hrvat do Hrvata. Tata Davorine, nije tvoje da prijetiš političkim neistomišljenicima svoga sina junaka. On če se sam znati obračunati sa svojim političkim neistomišljenicima. Neka se on sam oglasi, da vidimo što ima reći povodom ovih teških objeda na njegov račun. Koliko znam u HSP su sve same junačine, kako u fizičkom tako i u intelektualnom smislu. Mali je ušao u političku utakmicu, i mora znati da ga protivnici neće štedjeti. Mora stoički podnositi uvrede i poniženja, i onda odabrati pravi momenat kada će uzvratiti. Tako čemo znati dali je ili nije kapacitet za tako ratničku domoljubnu stranku kao štoje HSP. Sada znam da za Vrbovsko dolaze bolji dani ili kako da se izrazim, sa Bolićima u sretniju budučnost.
  Živio nam Bolić i živio nam HSP.

  • Davorin Bolić

   Ma ne prijetim nikome niti mi je to bila namjera, smeta me to šta ga se naziva da je nečiji potrčko a nije niti će ikada biti. Uvrede i poniženja smo prošli i ja i on i zna šta ga čeka, zna se šta je politika i šta nosi sa sobom. Znat će se on nositi sa poniženjima, uvredama i da ne nabrajam dalje ali potrčko nije ničiji niti će biti. Ja sam u svome životu prošao sito i rešeto naročito poslije 2000 godine i hvala Bogu sve sam izdržao. Podržavam ga i pomoči ću mu koliko mogu iako nisam stranački opredjeljen svjetonazori su nam isti a mislim i večini ljudi samo bolji i normalniji život dostojan čovjeka ništa drugo. POzdrav od Davorina a kud si stavio šonjo kad to nisi ni najmanje.

 3. Samo opako

  E ode mast u propast🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: