politika

MLADEŽ HSP-A: Treba zaustaviti da roditelji u Delnicama i cijelom Gorskom kotaru moraju gledati svoju djecu kako odlaze iz svojih domova


Nives Kljajić, Mladež HSP-a

DELNICE – Delnički HSP koji se smatra ključnim političkim faktorom prijeko potrebnih promjena u svom gradu, spremanje za nadolazeće lokalne izbore počinje seciranjem problema mladih. Definiranje tih problema preuzela je Mladež stranke formirana sredinom prošle godine a s kojim javnost priopćenjem upoznaje čelnica Nives Kljajić.

Mladi u Delnicama masovno odlaze trbuhom za kruhom

Tako Kljajić ističe da je problem mladih u Delnicama taj što kao i u mnogim dijelovima Hrvatske masovno odlaze trbuhom za kruhom. Nažalost, mnogi mladi napustili su naš grad i to stvara veliki problem budućnosti Delnica, smatra Kljajić zbog čega se kaže, Grad Delnice mora fokusirati na otvaranju novih radnih mjesta za mlade te im omogućiti da ostanu u svom gradu i stvaraju obitelj.

Za ostanak mladih u Delnicama najbitnija je Srednja škola

Treba zaustaviti to da roditelji u Delnicama i cijelom Gorskom kotaru moraju gledati svoju djecu kako odlaze iz svojih domova, kaže Kljajić te obećava da će kao mladež HSP-a podružnice Delnica raditi upravo za te mlade te će ih jasno i glasno predstavljati na svim mogućim razinama gradske vlasti. Za Mladež HSP-a, ističe Kljajić, najbitniji čimbenik za ostanak mladih u Delnicama je Srednja škola te da je svaka pomoć njoj korak ka ostanku mladih u tom kraju.

Važnost sporta

Uz školu za delničku Mladež HSP-a važnu ulogu ima i sport koji je, kaže Kljajić, jedan od najboljih promotora njihovog grada. Za ovako mali grad imamo velike sportaše za čije uspjehe je čula zasigurno cijela Hrvatska. Izrazito smo ponosni na naše sportaše i hvala vam što promovirate naš grad na najbolji mogući način, a mi ćemo raditi kako bi vama omogućili što bolje uvjete za rad, obećava čelnica Mladeži HSP-a Nives Kljajić koja priopćenje zaključuje da stoje na raspolaganju svim sugrađanima koje su spremni saslušati i pomoći im te najavljuju kako će upravo HSP na lokalnim izborima biti ta prijeko potrebna promjena za Delnice.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: HSP Delnice

%d blogeri kao ovaj: