politika

LOKALNI IZBORI U GORSKOM KOTARU: U prvom krugu načelnike dobili Brod Moravice, Fužine, Mrkopalj, Lokve, Skrad…

Dobrodošli u Gorski kotar...

Dobrodošli u Gorski kotar...

GORSKI KOTAR –  U prvom krugu današnjih Lokalnih izbora u Brod Moravicama za načelnika Općine izabran je Mario Šutej (Nezavisni) koji je dobio 57,41% glasova i s trona nakon 24 godina i šest mandata skinuo HDZ-ovca Dragutina Crnkovića . U Fužinama načelnik Općine ostaje David Bregovac (Laburisti) koji je osvojio 62,59% glasova kao i u Mrkoplju gdje je u prvom krugu pobijedio i također drugi načelnički mandat osvojio Josip Brozović (Nezavisni) sa 71,45 % glasova. I u Lokvama je u prvom krugu izabran dosadašnji načelnik, Toni Štimac kandidat koalicije SDP-HSU sa 62,61 % glasova osvojio je treći mandat kao i u Skradu gdje načelnik i dalje ostaje HDZ-ovac Damir Grgurić osvojivši četvrti mandat sa 53,51% glasova. U Ravnoj Gori u prvom krugu izbora i Mišel Šćuka (HDZ) osvojio je svoj drugi načelnički mandat sa 54,25 posto glasova.

U drugi krug izbora za čelnika idu Delničani i Čabranci. U prvom krugu u Delnicama je Katarina Mihelčić (Nezavisna) osvojila 39,66% glasova a Igor Pleše (SDP-PGS) 26,16% a u Čabru za Ivanu Lakotu (SDP) je glasalo 26,19 % birača a Antonia Dražovića (Živi zid) njih 24,04%.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, ilustracija

3 comments on “LOKALNI IZBORI U GORSKOM KOTARU: U prvom krugu načelnike dobili Brod Moravice, Fužine, Mrkopalj, Lokve, Skrad…

 1. Gor(s)ki

  ode “VOLONTER” iz Brod Moravica i njegova bahatost
  njegova “ostavština je: 65% manje stanovnika i “nestanak” radnih mjesta

 2. Lidija

  Upravo tako…toliko pun sebe i bahat, radio samo za sebe i svoje.Konacno krajjjjj…radi sto hoces al neces dokleces…

 3. Centralinfo

  Pa kako to nije prošao naš Dražen Mufić,koliko je samo krumpira podijelio i koliko je njegov Duja i Nemanja podrapali protivničkih plakata i na kraju pjesma:Uzalud vam trud svirači.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: