sport i školstvo

U ATLETSKOM KLUBU KVARNER RIJEKA: Goranska atletičarka Slavica Grgurić Pajnić proglašenja najuspješnijom veterankom


Najbolji sportaši AK Kvarner za 2020. godinu

DELNICE – Uspješna goranska atletičarka Slavica Grgurić Pajnić u Atletskom klubu Kvarner Rijeka proglašenja je najuspješnijom veterankom kluba. Grgurić Pajnić treće je to priznanje kluba čija je članica od 2014. godine a koji joj je tu prestižnu klupsku nagradu dodijelilo 2017. i 2018. godine.

Ponosna sam na svoje uspjehe

 – U periodu od sedam godina učestvovanja na domaćim i međunarodnim natjecanjima kao članica kluba ili veteranske reprezentacije Hrvatske osvojila sam mnoga odličja kroz bacačke discipline. Ponosna sam na svoje uspjehe posebno zbog toga što se atletikom bavim malo godina odnosno nisam prošla sve te stepenice atletskog nazovimo tako  odgoja od mlađe kadetkinje pa do seniorskih nastupa. Moje bavljenje drugim sportovima pridonijelo je određenoj fizičkoj i psihičkoj snazi tako da sam u atletiku došla spremna što evo dokazuju i moji rezultati. Sada mogu reći da ostaje žal za neostvarene snove bavljenja  atletikom od najranijih godina koje nisam u sredini gdje sam živjela nikako mogla ostvariti, izjavila je Grgurić Pajnić nakon primljenog priznanja izrazivši ponos i zahvalu klubu na priznanju za svoj rad.

Brojni nastupi

U prošloj godini uspješna sportašica Grgurić Pajnić nastupila je na otvorenom državnom dvoranskom prvenstvu Slovenije u Novom Mestu, dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu, dvoranskom prvenstvu Balkana u Beogradu te otvorenom prvenstvu Hrvatske na stadionu u Čakovcu. Ističe da je prošla godina bila zahtjevna za treninge i nastupe zbog korona situacije te su navedena natjecanja održana a mnoga otkazana ili odgođena za ovu godinu. Bavljenje sportom za mene predstavlja veliko zadovoljstvo koje me evo više od 40 godina prati u mojem životu. Veselim se nekim budućim nastupima vjerujući, sportski, u najbolje moguće ostvarene rezultate, kazala je Grgurić Pajnić kojoj je nagrada za najuspješniju veteranku AK Kvarner u 2020. godini uručena u Atletskoj dvorani Kantrida  u Rijeci na godišnjoj Skupštini kluba.

Najuspješniji  u svim dobnim skupinama

Najuspješniji atletičari i atletičarke kluba u svim dobnim skupinama za 2020 godinu su : Filip Vrkić kao mlađi kadet, Elena Ban mlađa kadetkinja, kadet Kenan Halilović, kadetkinja Sandra Žilić, mlađi junior Antonio Ban, mlađa juniorka Nicole Milić, juniorka Ana Tibljaš, junior Dominik Babić, mlađi senior Tin Vlahinja, mlađa seniorka Klara Barnjak, senior Marin Premeru, seniorka Sara Kolak, veteran Zoran Mandić i veteranka Slavica Grgurić Pajnić.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupila Slavica Grgurić Pajnić

%d blogeri kao ovaj: