politika

GRADONAČELNIK VRBOVSKOG DRAŽEN MUFIĆ ZAHVALJUJE BIRAČIMA: Vaše ukazano povjerenje predstavlja mi iznimnu čast, obvezu i još veću motivaciju za daljnji rad


Dražen Mufić po treći puta izabran je za gradonačelnika Vrbovskog

VRBOVSKO – Novi-stari gradonačelnik Vrbovskog je Nezavisni Dražen Mufić. U sinoćnoj drugoj izbornoj rundi “nokautirao” je protukandidata SDP-ovca Sašu Burića sa 276 glasova više. Na čak osam od 11 biračkih mjesta Mufić je odnio pobjedu dok je Burić bio jači samo u dva biračka mjesta u Moravicama i u Gomirju. O osvajanju trećeg mandata sa 55,70 % glasova od 48,56% izašlih birača Mufić je u izbornoj noći za medije izjavio kako je postignutim rezultatom zadovoljan te da je pobjedu očekivao. Pobjeda u prvom krugu odnosno puno uvjerljivija pobjeda u drugom krugu izmaklama mu je, kaže, zbog nepromišljene politike HDZ-a koji se udružio s SDP-om i digao hajku na njega. U tome nisu uspjeli i stoga mi je pobjeda još draža, kazao je Mufić koji se tijekom današnjeg dana oglasio s porukom zahvale biračima koju prenosimo u cjelosti.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, hvala vam na povjerenju!

Zahvaljujem svima vama koji ste izašli na izbore, a posebno vama koji ste mi ukazali povjerenje.  Ovo je velika pobjeda na koju sam iznimno ponosan. Svjedočili smo intenzivnoj kampanji onih  koji  nažalost u prvom planu nisu  imali viziju razvoja Vrbovskog  već samo jedan  isključivi cilj, a on je  borba protiv sadašnje vlasti u Vrbovskom i smjena  mene kao gradonačelnika.  Vrlo rano  sam  uvidio izborni program  drugih u kojem je bilo omalovažavanja svih i svega što je u Vrbovskom do sada u prethodna dva mandata izgrađeno i postignuto.

Moj izborni program bila je  borba radom ,  argumentima i  postignutim rezultatima.   U prvom   planu daljnji je  napredak Vrbovskog , brojna  i vrijedna ulaganja  u infrastrukturu , pokrenute    demografske mjere  te  briga o socijalno  najugroženijim mještanima.   Ponosan sam na sve vas koji niste  pokleknuli  pod pritiscima i politikama koje su pokušale profitirati na zavadi .  Vrbovščani su oduvijek znali  odgovoriti  na takve pokušaje . Uvjeren sam da će tako ostati i dalje. Nastavit  ćemo zajedno  razvijati Vrbovsko isključivo projektima i dobrim idejama koje ćemo prihvaćati od  svih vas.  I dalje ću  braniti   interese Vrbovskog i svih  njegovih mještana bez obzira  na politički svjetonazor i „boje“.

Vaše ukazano povjerenje predstavlja mi iznimnu čast, obvezu i još veću  motivaciju za daljnji rad . Hvala vam!.

Vaš gradonačelnik,

Dražen Mufić

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupio Dražen Mufić

3 comments on “GRADONAČELNIK VRBOVSKOG DRAŽEN MUFIĆ ZAHVALJUJE BIRAČIMA: Vaše ukazano povjerenje predstavlja mi iznimnu čast, obvezu i još veću motivaciju za daljnji rad

  1. Lidija

    Iskrene čestitke gospodine Mufić.

  2. Nezadovoljni građanin

    Cuj to “nokautirao” da je izlaznost bila 100% onda bi to mogli tako nazvat ovako ga ne podržava ni jedna petina građana kada bi se sve zbrojilo. (pametnome je to dosta da zaključi)

    • Isto toliko pametnom treba da zaključi koliko je građana podržalo ovu Mamulinu marionetu!Mega ambiciozan momak koji nije bio u stanju da nauči 3 rečenice napamet nego ih čita sa blesimetra kojeg mu drži njegov mentor i “dragi vođa”.Beda bre!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: