politika

SDP BAČEN U DEBELU HLADOVINU: I Gradsko vijeće u rukama Dražena Mufića – danas mu punu i bezuvjetnu podršku dao HDZ


Gradsko vijeće pod potpunom kontrolom Dražena Mufića: predsjednica Jasna Božić – NL Dražena Mufića (u sredini), Helena Hlavač HDZ (desno) i Ilija Vignjević NL Dražena Mufića (desno)

VRBOVSKO – Nezavisna lista gradonačelnika Dražena Mufića zahvaljujući priklanjanju svog vjernog satelita HDZ-a i u ovom sazivu ima većinu u Gradskom vijeću Grada Vrbovskog.

HDZ-ovci zadovoljni i mrvicama s Mufićevog stola

Epilog je to današnje konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća na kojoj su združeni šest Mufićevih nezavisnih vijećnika i dvoje HDZ-ovaca postavili vrh Predstavničkog tijela. Na čelu je opet Jasna Božić a zamjenici su joj HDZ-ovka Helena Hlavač i odmetnuti PGS-ovac Ilija Vignjević. Iako je Mufiću HDZ sa svoja dva mandata osigurao većinu (obzirom da je osvojio nedovoljnih šest mjesta u Gradskom vijeću) HDZ-ovci su bili vrlo skromni i zadovolji se mrvicama sa Mufićeva stola odnosno tek sa mjestom zamjenika predsjednika dok su nekada u takvim situacijama imali puno veće apetite.

Mlitavi i SDP-ovci

Poput mlitavosti u HDZ-u takvim su se pokazali i SDP-ovci koji su sa SDSS-om ostali u debeloj oporbenoj hladovini. Oni se čak nisu ni potrudili ići s protuprijedlogom svog kandidata za predsjednika nego su tek dali prijedlog za jednog zamjenika i to Jovana Trbovića za kojeg se nije niti glasalo.

Sastav vijeća

Uz novo/staro izabrano vodstvo novi saziv Gradskog vijeća Vrbovskog čine Nezavisni Mufićevi vijećnici Borivoj Dokmanović, Dražen Domitrović, Eduard Krizmanić i Šimun Dujmović koji je ušao na upražnjeno mjesto gradonačelnika, Mladen Božić HDZ,  SDP-ovci Saša Burić, Gordana Gerić Paulić i Jovan Trbović te SDSS-ovci Dejan Jakšić i Ilija Trbović koji je ušao na upražnjeno mjesto dogradonačelnika iz reda srpske nacionalne manjine Đorđa Busića.

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

5 comments on “SDP BAČEN U DEBELU HLADOVINU: I Gradsko vijeće u rukama Dražena Mufića – danas mu punu i bezuvjetnu podršku dao HDZ

 1. Hadezeovac

  Tkaljo vrati se sve ti je oprošteno !!!!

 2. Volim Vrbovsko

  Čestitke HDZ -u👏odabrao je najbolju opciju👍Bravo🍾🥂👏

 3. Gorski

  Bravo HDZ!!! Radite zajedno s gradonacelnikom i gurajte ovo mjesto naprijed!!! Ceatitke jos jednom!!

 4. Jadni SDP-ovci, još jadniji gospodin Dalibor. Izgubili su svaku bitku, još 4 godine će morati čekati na novi pokušaj. Hoće li tugu utopiti u alkoholu kao što je najavljivao slavljenje rušenja Gradonačelnika?

 5. Gor(s)ki

  TO se znalo od početka

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: