crna kronika

U SAMO TRI DANA: Još jedna motociklistička nesreća – ovaj put sa smrtnim ishodom


LOKVE – Nakon samo tri dana u Lokvama se  dogodila još jedna prometna nesreća u kojoj je stradao motociklist. U petak oko 16.35 na staroj cesti Rijeka – Zagreb kod skretanja za Lokve u sudaru teretnog vozila i motocikla poginuo je motociklist.

Očevidom kojim je rukovodio zamjenik općinske državne odvjetnice iz Rijeke utvrđeno je da je teretnim vozilom marke „Volvo“ s priključnim vozilom marke „Menke“, delničkih registracijskih oznaka upravljao 48-godišnji vozač. Krećući se iz smjera Homera prema Sopaču, dolaskom na raskrižje s cestom Zagreb-Rijeka, prilikom uključivanja u promet izazvao je prometnu nesreću.
 
Naime, vozač teretnog vozila nije propustio vozila koja se kreću tom cestom već je u raskrižju oduzeo prednost prolaska motociklu marke „Suzuki 750“, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnjak te se s njime izravno sudario. Motociklist je udario u središnji dio teretnog vozila i pao na kolnik. Od zadobivenih ozljeda, 49-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće.

Zbog izazivanja prometne nesreće, 48-godišnji vozač teretnog vozila je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a utvrđivanje svih relevantnih činjenica i okolnosti ove teške nesreće se nastavlja.

Tri dana ranije u Lokvama teško je ozljeđen 51-godišnji vozač motocikla Yamaha koji vožnju nije prilagodio mokrom kolniku te je pri ulasku u zavoj i kočenju sletio s ceste i udario u kameno-betonski zid.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija

1 comment on “U SAMO TRI DANA: Još jedna motociklistička nesreća – ovaj put sa smrtnim ishodom

  1. vaganje

    zašto je ovdje okrivljen vozač kamiona,kriv je motociklista,kamion se uključivao u promet na glavnu cestu i sigurno nikoga nije bilo a brzina mu je bila oko 5 kmh a onda je naletio motociklisa bog zna kojom brzinom i udario u središnji dio kamiona, “središnji dio kamiona” to govori sve o nesreči

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: