crna kronika

ZDRUŽENOM POLICIJSKOM AKCIJOM: Priveden diler koji je opskrbljivao i vrboščanske konzumente i preprodavače


VRBOVSKO – Zagrebački, primorsko-goranski policajci i njihovi kolege iz Splita priveli su kriminalnu petorku osumnjičenu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Oglasi

Prodavao i Vrboščanima

 Među petorkom prvoosumljičeni je 49-godišnjak koji je od početka ove godine pa sve do 1. rujna nabavljao veće količine kokaina i heroina koji je skrivao, vagao i prepakiravao u podrumskoj prostoriji u sklopu zgrade na području Črnomerca. Navedenu drogu je potom neovlašteno dalje prodavao drugim preprodavačima droge i krajnjim konzumentima na području nekoliko gradova među kojima je i Vrbovsko.

Oglasi

Opremljen i naoružan

Pretragom podrumske prostorije kod prvoosumnjičenog pronađeno je 120,1 grama kokaina, 6,3 grama konoplje tipa droga, digitalna vaga za precizno mjerenje težine, pribor za pripremanje i pakiranje droge (gumene rukavice, plastične vrećice, električni mikser, posude i dr.) veće količine provalničkog alata (pajseri različitih dimenzija, više odvijača različitih veličina, tri GPS uređaja), podkapa, 43 komada pištoljskog streljiva call. 9 mm, prerađeni pištolj marke „Sig sauer“, osam mobitela te određeni novčani iznos.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: PU Zagrebačka

Oglasi
%d blogeri kao ovaj: