sport i školstvo

POD MOTOM BORBE ZA SLOBODU I PSIHO-FIZIČKO ZDRAVLJE: Živozidaši ukinuli nošenje maski u školama


GEROVO – Nakon što je ukino nošenje maski u prostorima pod gradskom nadležnošću, gradonačelnik Čabra Antonio Dražović (Živi zid) ukinuo je tu obvezu i u čabarskim školama.

Oglasi

Maske ugrožavaju psihičko i fizičko zdravlje djece

O toj svojoj odluci koju je donio i kao načelnik civilnog stožera Grada Čabra, Dražović je danas upoznao i javnost na tiskovnoj konferenciji koju je u Gerovu održao s čelnikom svoje stranke i zastupnikom u Europskom parlamentu Ivanom Viliborom Sinčićem. – Maske ne samo da ne doprinose zdravlju naših najmlađih, već ugrožavaju psihičko i fizičko zdravlje djece.

Oglasi

Depresija među djecom u velikom je porastu

Depresija među djecom školske dobi u velikom je porastu u odnosu na prethodne godine, a tome sigurno doprinose maske i restriktivne mjere nestručnog stožera“, rekao je Dražović obrazlažući svoju odluku. U podršci Dražovićeve odluke Sinčić je istaknuo da se nada kako će i ostali gradovi u Hrvatskoj pratiti primjer Čabra i da će sloboda i zdrav razum prevladati. – Dosta je bilo jednosmjerne i nekritičke propagande i kampanje straha.

Oglasi

Borac za slobodu i psiho-fizičko zdravlje građana

Drago mi je da se svijet sve više okreće od restriktivnih mjera i besmislenog lockdowna i da se kreće koristiti zdrav razum, rekao je Sinčić koji se u posljednje vrijeme u Europskom parlamentu ističe kao veliki protivnik, kako on to naziva, fašistoidnih Covid mjera i kao borac za slobodu i psiho-fizičko zdravlje građana.  Na konferenciju u Gerovo Živozidaši su pozvali roditelje i djecu kojima su darovali voće i prigodne poklone za početak školske godine.

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: ustupio Živi zid

Oglasi
%d blogeri kao ovaj: