gospodarstvo

BALON SE ISPUHAO: Ostvarena tek četvrtina vrboščanskog “povijesnog proračuna”


Oglasi

VRBOVSKO – Od planiranih nešto više od 59 milijuna kuna u prvih šest mjeseci realizirano je tek 15,3 milijuna odnosno nešto više od četvrtine. Realizacija je to plana vrboščanskog proračuna koji je u prvom polugodištu itekako podbacio.

Povijesni proračun čedo Mufićevaca,  HDZ-a, PGS-a i SDP-a

Nakon šest mjeseci ostvarene brojke su ispuhale balon od gotovo 60 milijuna kuna s kojima se, kada se krajem prošle godine donosio, gradonačelnik hvalio kao najvećim u povijesti Vrbovskog a kojeg su uz njegove partnere HDZ usvojili i PGS i SDP.

Mufić: Nema nikakvih razloga za zabrinutost

I dok bi drugima takva realizacija zvonila za uzbunu gradonačelniku Vrbovskog Draženu Mufiću nema nikakvog razloga za zabrinutost čak što više on je, kako prenosi Novi list, zadovoljan. Niski postoci za Mufića su uobičajni rezultat u proračunima koji poput Vrbovskog planiraju financijski velike projekte koji ovise o sredstvima iz drugih izvora – države i EU fondova.

Nije onako kako izgleda jer 15 milijuna su zapravo – dva proračuna

Zadovoljan je Mufić sa ostvarenih 15,3 milijuna jer su, kako je izjavio za Novi list, to praktički gotovo pa dva vrboščanska izvorna proračuna te dokaz kvalitetnog rada i činjenica da se tijekom ove godine jako puno radilo na nizu financijski vrlo zahtjevnih projekata.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija, Photo by Andre Taissin on Unsplash

%d blogeri kao ovaj: