politika

NAKON UNUTARSTRANAČKIH IZBORA DELNIČKI SDP I DALJE VODI IGOR PLEŠE: Nastavljamo s predanim radom za dobrobit cijele zajednice, rješavamo probleme građana i vodimo pozitivnu kampanju


Oglasi

DELNICE – Nakon unutarstranačkih izbora održanih u subotu, delnički SDP i dalje će voditi dosadašnji predsjednik Igor Pleše. Za podpredsjednike su izabrani Johan Klarić i Alen Briški a za tajnika gradske organizacije Davor Košmrlj. Uz njih u novi saziv gradskog odbora SDP-a Delnice izabrani su Dona Kontić, Sandra Muhvić, Nina Štimac, Mladenka Šneler, Alen Janjušević, Stanko Raukar i Anton Raukar.

Mnogo smo napravili na oporavku stranke u Delnicama

Uz zahvalu na ukazanom povjerenju za nastavak vođenja stranke u izjavi za medije novi / stari predsjednik gradske organizacije Igor Pleše osvrnuo se na dosadašnji rad kao i planove u novom mandatu. – U proteklom mandatu mnogo smo napravili na oporavku stranke u Delnicama. Nakon relativno lošeg izbornog rezultata 2013. godine proveli smo opsežnu analizu grešaka koje smo učinili. Pomladili smo stranku, posvetili se okupljanju članova, organizirali redovne sastanke gradske organizacije, te ono najvažnije – komunicirali s građanima i rješavali njihove svakodnevne probleme.

Na lokalnim izborima osvojili smo 650 glasova sugrađana

Rezultati su ubrzo uslijedili, na izborima za mjesne odbore 2019. godine osvojili smo najveći broj glasova na području grada Delnica, a na lokalnim izborima prije nekoliko mjeseci smo sa svojim koalicijskim partnerom osvojili 4 vijećnička mandata i preko 650 glasova sugrađana. Odradili smo kvalitetnu kampanju za gradonačelnika gdje sam, uz pomoć svojih suradnika, ušao u drugi krug izbora za gradonačelnika i u njemu osvojio povjerenje 858 birača, odnosno 45 %, što je najbolji rezultat SDP-a u Delnicama u proteklih 20 godina.

Najjača stranka na području grada Delnica

Radi se o rezultatu koji me čini iznimno ponosnim, ali me i potaknuo na traženje novog mandata na čelu gradske organizacije SDP-a Delnice, istaknuo je Pleše u svojoj izjavi  najavljujući kako mu je cilj sa suradnicima i dalje nastaviti s predanim radom za dobrobit cijele zajednice, rješavati probleme građana i voditi pozitivnu kampanju u idućem razdoblju. – SDP je u proteklih nekoliko izbornih ciklusa zadržao status najjače stranke na području grada Delnica, pa smo tako redom osvajali parlamentarne, europske i predsjedničke izbore, nerijetko i s više od 40 % osvojenih glasova i taj trend namjeravamo zadržati i u budućem razdoblju, stoji na kraju izjave za medije Plešea nakon što je na unutarstranačkim izborima ponovno izabran za čelnika delničkog SDP-a.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Facebook.com/Igor Pleše

%d blogeri kao ovaj: