politika

DETALJI UNUTARSTRANAČKIH IZBORA MEĐU GORANSKIM SOCIJALDEMOKRATIMA: Pogledajte koji su novi a koji stari predsjednici i gdje izbori uopće nisu održani


Oglasi

GORSKI KOTAR – Na unutarstarnačkim izborima SDP-a, održanim u subotu u tri goranske organizacije ostaju stari predsjednici, u tri je izabrano novo vodstvo a u tri se izbori  nisu održali. 

U Vrbovskom i Lokvama ništa novo

Uz delnički SDP koji se već sam oglasio i javnost upozano s rezultatima izbora a gdje stranku ostaje i dalje voditi dosadašnji predsjednik Igor Pleše, kako nam javljaju iz županijske središnjice stranke, ništa se nije promjenilo niti u Vrbovskom kao ni u Lokvama. Vrboščansku organizaciju SDP-a nastavit će voditi Petar Mamula kao i u Lokavama čija je čelnica i dalje Sandra Okanović.

Nova vodstva u Čabru i Skradu

Novo vodstvo dobio je čabarski SDP na čije čelo je izabrana Ivana Lakota, u Ravnoj Gori SDP će voditi nova predsjednica Loren Kolenc kao i u Skradu gdje je za novu čelnicu izabrana Helga Grgurić.

Tri goranske organizacije bez izbora

U preostale tri goranske organizacije SDP-a one u Mrkoplju, Fužinama i Brod Moravicama izbori nisu održani a o razlozima njihova ne održavanja iz županijske središnjice nisu dali nikakvo obrazloženje. Kao predstavnik Gorskog kotara za člana predsjedništva Županijske organizacije SDP PGŽ izabran je Toni Štimac iz Lokava.

Oglasi

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Ilustracija

%d blogeri kao ovaj: