politika

I VRBOŠČANSKI SDSS NE PODRŽAVA PRORAČUN: Gradonačelnik Mufić pokazuje izuzetno nepoštivanje prema legitimno izabranim vjećnicima iz r SDSS-a i dogradonačelniku Busiću


Oglasi

VRBOVSKO – Nakon SDP-a i SDSS se oglasio priopćenjem o nepodržavanju proračuna Grada Vrbovskog za 2022. godinu. Gradski vjećnici SDSS-a Ilija Trbović i Dejan Jakšić nisu glasali za proračun Grada Vrbovskog a što je posljedica višemjesečnog ignoriranja i podcjenjivanja SDSS-ovog dogradonačelnika Đorđa Busića od strane gradonačelnika Grada Vrbovskog Dražena Mufića, istaknuto je u priopćenja te naglašeno kako je nizom svojih postupaka gradonačelnik Dražen Mufić pokazao i izuzetno nepoštivanje prema legitimno izabranim vjećnicima Grada Vrbovskog iz redova SDSS-a.

Dogradonačelnik Busić nije pozvan niti na jedan sastanak

Dogradonačelnik Grada Vrbovskog Đorđe Busić (SDSS) nije bio pozvan niti na jedan od sastanaka koji su organizirani od strane gradonačelnika Dražena Mufića, te nije mogao aktivno sudjelovati prilikom izrade proračuna Grada Vrbovskog, ističu SDSS-ovi vijećnici koji smatraju neprihvatljivim gradonačelnikovo obrazloženje kako je proračun bio na javnom savjetovanju. Javno savjetovanje se ne može i ne smiju odnositi i na zamjenika gradonačelnika, već isti treba biti pozivan na sastanke i davati svoje prijedloge prilikom izrade istog a na dobrobit svih građana i građanki Grada Vrbovskog, naglašavaju u SDSS-u te izražavaju žaljenje i zbog neravnomjernog ulaganja na području Grada Vrbovskog a što je još jedan od važnih razloga njihova ne slaganja sa prijedlogom gradskog proračuna.

Hvala svim našim biračima na iskazanoj svakodnevnoj podršci

Kako bi nam svima bilo bolje potrebno je razvijati mnogobrojne potencijale i drugih mjesta na području Grada Vrbovskog, smatraju u vrboščanskom SDSS-u te ističu da ne žele biti destruktivna oporba već svojim sudjelovanjem i prijedlozima žele doprinjeti razvoju cjelokupnog Grad na dobrobit svih sugrađana. Hvala svim našim biračima na iskazanoj svakodnevnoj podršci, nastaviti ćemo raditi na dobrobit cjelokupnog stanovništa Grada Vrbovskog, poručili su u svom priopćenju SDSS-ovi vijećnici Ilija Trbović i Dejan Jakšić te dogradonačelnik Đorđe Busić.

Oglasi

AUTOR: Nensi TATAR

FOTO: Ilustracija, Gorske novosti

%d blogeri kao ovaj: