gospodarstvo

VRBOVSKO DOBIVA JOŠ JEDAN HOTEL (I TO VEĆ ČETVRTI): Privatni investitor preuzeo legendarni Motel Vrbovsko


Oglasi

VRBOVSKO – Legendarni vrboščanski Vidikovac, bivši Prometov Motel Vrbovsko u Hajdinama dobio je novog vlasnika. Prije dva tjedna, od PIK Rijeke kupio ga je privatni investitor Marijan Kavran.

Kupnju motela potvrdio gradonačelnik

Potvrdio nam je to danas gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić koji kaže i da je upoznat sa planovima investitora koji namjerava obnoviti rad tog objekta i dodatno ulagati u smještajne kapacitete za turizam a da o svim drugim pojedinostima i planovima govoriti može samo ulagač.

Nekretnine bivšeg trgovačko-ugostiteljskog giganta Prometa

Motel Vrbovsko četvrta je prodana nekretnina bivšeg vrboščanskog trgovačko-ugostiteljskog giganta Prometa koji je propao i završio u vlasništvu PIK Rijeka. Većinu je pokupovao Grad Vrbovsko i to krajem 2019. godine – postavši vlasnikom Lovačkog doma u Vrbovskom, bivše Upravne zgrade Prometa te nekadašnjeg restorana Risnjak u Severinu na Kupi.

Četvrti hotel

Do sada još od nijedne nekretnine  nije nastalo ništa novo osim što se u bivšoj Prometovoj Upravnoj zgradi odvijaju građevinski radovi na preuređenju. Što se tiče pak smještajnih i to luksuznih – hotelskih kapaciteta u Vrbovskom ovom kupnjom Vidikovca, najavljuje se otvaranje još jednog i to četvrtog hotela.

Oglasi

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Arhiva Gorske novosti, Nensi Tatar

%d blogeri kao ovaj: