politika

ZBOG SKANDALA S JAVNIM NATJEČAJEM:  Sedam vijećnika traži hitno sazivanje Izvanredne sjednice


Oglasi

GORSKI KOTAR – Zbog skandala sa javnim natječajem KTD Risnjak, oporba delničkog Gradskog vijeća traži hitno sazivanje Izvanredne sjednice. Inicijativu za održavanje Izvanredne sjednice Gradskog vijeća već je potpisalo sedam od 13 gradskih vijećnika.

Potpisnici

 Potpisnici inicijative su vijećnici koalicije SDP-PGS Igor Pleše, Tanja Jakovac, Franjo Jakovac i Johan Klarić, vijećnik koalicije HSP-DP Damir Rajčić i dva nezavisna vijećnika Davorin Klobučar i Ivica Knežević. Informaciju o tome upravo je objavio u svom novom priopćenju čelnik delničkog SDP-a Igor Pleše u kojem stoji  – Nakon jučer održane konferenciji za novinare na kojoj su županijski vijećnik Leo Pavela i Bruno Orešković iz Planinarskog centra Petehovac iznijeli niz ozbiljnih optužbi na natječaj koji je KTD Risnjak (komunalno društvo u vlasništvu Grada Delnica) provelo za najam disko kluba u sklopu Radničkog doma odlučili smo kao gradski vijećnici reagirati i zaštititi interese Delnica i svih građana.

Direktorica  i gradonačelnica morati će  dati odgovore

Kao predsjednik SDP-a, ali i potpredsjednik Gradskog vijeća u dogovoru s kolegama vijećnicima Tanja Jakovac, Franjo Jakovac, Damir Rajčić, Davorin Dado Klobučar, Ivica Knežević i Johan Klarić zatražio sam održavanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća Grada Delnica na kojoj će direktorica KTD Risnjak Iva Žagar i gradonačelnica Delnica Katarina Mihelčić dati odgovore na neka od pitanja koja nas muče. S obzirom da je 7 od 13 vijećnika potpisalo inicijativu za održavanje sjednice vijeća ona se mora održati, stoji u priopćenju Plešea.  U interesu javnosti će, ističe Pleše, na sjednici od odgovornih tražiti odgovore na niz pitanja koja se nameću u vezi s cijelim slučajem oko natječaja KTD Risnjak za koji su javno iznese sumnje da je namješten.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija