kultura i zabava

NITKO  (DOMAĆI) NEĆE DA MU PJEVA NA ROĐENDANU: Uvrijeđeni načelnik pozvao gostujućeg pjevača pa izazavao lavinu kritika


Oglasi

RAVNA GORA – Nastup primorskog pjevača za rođendan jedne male goranske općine posvađao je vijećnike opozicije i načelnika. Naime, radi se o nastupu Jose Butorca za Dan Općine Ravna Gora koji je odlukom tamošnjeg načelnika bio jedini izvođač na toj svečanosti.

5.600 kuna moglo se dodijeliti nekom od domaćih izvođača

To se nije svidjelo ravnogorskoj opoziciji točnije SDP-ovcu Anđelku Florijanu i nezavisnom Nenadu Vidmaru koji su svoje neslaganje s takvom odlukom načelnika a zbog koje je došlo do izostanka domaćih izvođača, iznjeli na sjednici Gradskog vijeća. Kako prenosi Novi list, SDP-ovac Florijan tom je prilikom istaknuo kako se novac za angažman pjevača (5.600 kuna) mogao dodijeliti nekom od domaćih izvođača a Vidmar je kazao da ako je bilo koja ravnogorska udruga odbila nastupiti na svečanoj sjednici, trebala biti kažnjena uskraćivanjem donacija.

Domaći izvođači  ne žele nastupiti

Na istupe opozicije načelnik Mišel Šćuka se opravdavao kako je kroz razgovore s nekima od domaćih izvođača shvatio da ne žele nastupiti pa je zato na svečanost pozvao gosta, što se nije svidjelo Vidmaru koji mu je odvrati kako svoje osobne odnose ne smije stavljati ispred interesa Općine, piše Novi list.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija, Nensi Tatar (Nastup Jose Butorca u Vrbovskom 2017. godine)

%d blogeri kao ovaj: