sport i školstvo

PROGLAŠENI NAJBOLJI I NAJPERSPEKTIVNIJI SKIJAŠI:  Titule najboljih odnijelo je njih devet iz četiri goranska skijaška kluba


Oglasi

GORSKI KOTAR  – Na ovogodišnjem proglašenju najboljih i najperspektivnijih skijašica i skijaša u Primorsko-goranskoj županiji najviše priznanja dobili su mladi goranski sportaši. Titule najboljih odnijelo je njih devet iz četiri goranska skijaška kluba. Iz SK Goranin Delnice priznanja su dobili Ema Sobol, najperspektivnija mlada skijašica trkačica i najperspektivnija mlada ski rolerašica, Boris Štefančić, posebno priznanje mladi perspektivni skijaš trkač, Chiara Gašparac, posebno priznanje mlada perspektivna skijašica trkačica i posebno priznanje mlada perspektivna ski rolerašica, Matija Štimac, najperspektivniji mladi ski roleraš a Ognjen Jaška nagrađen je posebnim priznanjem za uspješnog skijaškog djelatnika.

Iz TSK Ravnogorac Ravna Gora nagrađeni su Marko Skender, najbolji skijaš trkač i najbolji ski roleraš i Marko Stepić, najuspješniji skijaški djelatnik.

Iz TSK Budućnost Brod Moravice prizananje je dobila Anika Kožica, najbolja ski rolerašica a iz SK Bjelolasica Mrkopalj Filip Crnić, najperspektivniji mladi skijaš trkač. Priznanja najboljim i najperspektivnijim mladim skijašima i skijašicama, trenerima i djelatnicima za sezonu 2021./2022 dodijelio je Skijaški savez Primorsko-goranske županije a uručena su im prošli tjedan na upriličenoj svečanosti u Radničkom domu u Delnicama.

Oglasi

AUTO: Nensi TATAR

FOTO : Facebook/SK Goranin Delnice/TSK Ravnogorac Ravna Gora

%d blogeri kao ovaj: