crna kronika

ŠTO SE DOGAĐA S VRBOŠČANSKIM GRAĐEVINARIMA? Policija privela još jednog prevaranta koji je prekinuo radove i ne vraća novac


Oglasi

VRBOVSKO – Vrboščanski policajci priveli su još jednog građevinara. Sumnjiče ga da je s 54-godišnjakinjom dogovorio radove na vikend kući na području Vrbovskog za što mu je isplatila predujam. Nemarni 44-godišnji građevinar nakon toga  je prekinuo radove te na njeno traženje nije vratio primljeni novac.

Slučaj iz svibnja

No to nije jedini slučaj bezobraznih i lijenih građevinara iz Vrbovskog s kojima policija ima pune ruke posla. Početkom svibnja vrboščanski policajci priveli su 56-godišnjeg građevinara zbog sumnje u prijevaru. Sumnjičili su ga da je s 40-godišnjakom krajem 2020. godine dogovorio građevinske radove koji su uključivali adaptaciju stare kuće u Vrbovskom.

Završetak radova u roku godine dana

Radovi su trebali biti dovršeni u roku godine dana odnosno u studenom 2021. godine. Oštećenik je osumnjičenom za izvođenje navedenih radova uplatio određeni novčani iznos, dok je za ostatak novčanog iznosa po prethodnom dogovoru s osumnjičenikom sam kupovao građevinski materijal, no radovi nikad nisu dovršeni.

Oglasi

AUTOR: Nensi TATAR

FOTO: Ilustracija, Photo by Callum Hill on Unsplash

%d blogeri kao ovaj: